- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
asdf_
veterán
ADSL solora (naked adsl) azert nem tudott volna atmenni, mert meg husegben volt telefonalapu adsl-re, amig az le nem jar, nem tud csomagot modositani (marpedig a naked adsl-re valtas az az). Amennyiben telefonon mondta le a telefont, es nem szoltak neki, hogy helloka, rajta log az adsl-ed es husegben vagy vele, ha ezt lemondod, ennyibe meg ennyibe fog kerulni, akkor amugy termeszetesen jar a faszkorbacs.
Ellenben ha megjott a 120 ropis csekk, hogy ellehetetlenult az adsl szolgaltatas, ellenben meg vigan jottek a bitek -mert emberunk ezt nem mondta, hogy megszunt volna a netszolgaltatas, igaz, amugy azt sem, hogy magat a telefont lemondta), az is megerne egy es ezt igy hogy kerdest -
kabelmania27
félisten
ADSL-en technikailag lehetetlen ugyanolyan gyors netet adni, mint kábelnet esetén.
UPC EuroDOCSIS 3 rendszert használ. Akár 1Gigabit is lehet a letöltési sebesség
fiberpower 10-nél 1Megabit (5Gb után lassul a net 0,25/0,13 Mbit/s,-ra), fiberpower 25-nél 1,5Megabit a feltöltés, fiberpower 50-nél 5Megabit, fiberpower 120-nál 10Megabit a feltöltés -
banhammer
veterán
A Fiber Power reklámoknál nekem is ökölbe szorult a kezem, mást nem nagyon tudtam csinálni.
Az 5Mbitnél gyorsabb letöltési sebességnek akkor volna igazán értelme ha valóban korlátlan lenne, mert a UPC-nél a három hónap átlag letöltésének a mennyisége nem haladhatja meg a 300 Gbyte-ot.
Ha igen akkor a felhasználót hátba rúgják.Netezésre, ahhoz, hogy a YouTube ne szaggasson az 5 Mbit már bőven elég.
-
banhammer
veterán
Amiket felsoroltam nem érvek hanem próbáltam a UPC fejével gondolkozni.
Az alacsony szintű szolgáltatás meg relatív.
Nekem, mint említettem hiba esetén se sok gondom volt a Monotel, UPC ügyfélszolgálattal, szerelőkkel.Az, hogy a szolgáltatás ára drágább volt, mint más körzetekben betudható a konkurrencia hiányának.
Abba, most ne menjünk bele, hogy van T, meg Btel, mert az áraikban alig van eltérés a UPC ADSLhez képest.Ha neked lenne egy boltod amihez se közel, se távol nincs másik bolt ahova menjenek az emberek vásárolni akkor te is annyit kérnél a potékádért amennyit nem szégyelsz.
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Vicces képek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-roller topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Robogó, kismotor
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 11 Pro Max 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest