- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
Nooeca
senior tag
válasz
kabelmania27 #8125 üzenetére
mondjuk nem tudom hogy a Telekom ezzel most inkább dicsekedjen, vagy szégyelje magát.
Tény, hogy ma már optikát érdemes kihúzni (a jövő fejlesztései miatt), de volt egy felmérés ahol a koax és az optika majdnem hogy egyenlően teljesített, egy olyan kivétellel, hogy picit a koax nyert. Bár a különbség nem volt számottevő.
De még az is lehet hogy ebben a topikban olvastam, nem tudom hol láttam, egy táblázat volt azt hiszem képként.
-
wopi
aktív tag
válasz
kabelmania27 #8115 üzenetére
Legjobb tudomásom szerint ez országszerte így van, ahol koax van, az már csakis ED3. Aztán talán majd évek múltával ED3.1!
(#8116) Intruder2k5: Értem... De van bármi reménysugár arra, hogy ez a helyzet változni fog? Kisebb szolgáltatók látom, hogy vannak. Pl ez mennyire rúg labdába? Másik topicban írták, hogy talán, esetleg optika lesz egyszer ezen a területen. Ez vajon tartalmaz valamennyi igazságot, vagy csak pletyka?
(#8117) asdf_: Rengeteg ilyen hely van sajnos...
Bocsánat, hogy ennyire eltértünk a topic témájától!
-
Nooeca
senior tag
válasz
kabelmania27 #8096 üzenetére
Máshol is építkezik csak itt a HFC az alvállalkozó. Máshol meg más. Sőt, ADSL-t is fejleszt egy időben. Egyedül a Telekomon nem látszik meg, hogy meghúzták az adót, a Digi és a UPC is visszavett a tempóból és mérlegeli merre fejlesszen az adóterhek miatt.
Más kérdés ez az egész. Úgy tudom csak a mobilárak változtak, vezetékes net ára nem. Vagy tévedek?
UPC-ről nem tudom mi a helyzet.Azt tudom hogy a közműadó az egy nagy teher. Főleg a terjeszkedéshez.
-
válasz
kabelmania27 #8082 üzenetére
Hát persze, de jött a UPC, és megváltotta a világot. Nagyon át tudod ám érezni az ottaniak problémáit, látom... Ennek az ADSL-nek igazából már tételnek kellene lennie a mai érettségin, nem még arra toborozni előfizetőket.
-
radio100jozs
őstag
válasz
kabelmania27 #8042 üzenetére
Normál 1530 Ft/hó díjcsomag van a telefonra hűség nélkül. Más vezetékes szolgáltató nincs a faluban, sőt WLAN sincs, mert a Netkontakt nem jött le szolgáltatni. Valszeg tényleg nagyon be vannak ijedve, mert ha azt vesszük, hogy lesz majd a T optika, akkor a vezetékes telefon is megy a levesbe az UPC-nél, így meg azért havi 3000-ért ott maradnál 2 évre. Most az a kérdés, mikor jön a T hozzánk, és a mai infók alapján, amit adtak a T-sek, leghamarabb is csak év vége felé lesz ebből valami. Filmeket meg nem töltök le, így nagy adatforgalmam nincs, havi 20-30 Gigával elvagyok.
-
radio100jozs
őstag
válasz
kabelmania27 #8018 üzenetére
A bemásolt tájékoztató alapján nekem nem az jön le, hogy itt a Berotel csak hálózat építő lenne, hanem konkrét szolgáltatóként ajánlja magát, és jelentkezik majd a csomagjaival, ha kész a hálózat. Nincs is szükség reklámozásra, hogy ki építi ki a hálózatot, mert a fogyasztó a szolgáltatóval lép kapcsolatba, nem a hálózat kiépítőjével.
-
BBéci
legenda
válasz
kabelmania27 #8023 üzenetére
Számomra nem előrelépés, nem érint, mert ugyanúgy használnom kell a mediacardot. Ez vonatkozik az összes Gold csomagosra.
-
BBéci
legenda
válasz
kabelmania27 #8021 üzenetére
Eljön az idő, amikor kidobhatjuk a mediacardot?
Akkor nem lehet többféle csomag? -
Nooeca
senior tag
válasz
kabelmania27 #7887 üzenetére
A HFC-s terjeszkedésnek köze sincs ahhoz.
Monor, Alsónémedi van most folyamatban. 2 Hónapja még nem így volt, csak a kedves Polgármester kis Némedin, benyalt a HFC-nek.
De mihelyst ott végeznek (4-5 hónapot saccoltak a HFC-sek) már 1 hónap alatt le fognak fedni egyet a maradék kis települések közül, hiszen ahhoz képest a maradékok mind kicsit. Egyedül Hernád, és Örkény még nagyobb macska.
Szóval idén gyakorlatilag mindenhol lesz Telekomos internet. +/-1-2 falu/város.
-
válasz
kabelmania27 #7892 üzenetére
Azért azt is tegyük hozzá, hogy ezek a "nem hivatalos" értékek, tehát az előfizetői szerződésben, ÁSZF-ben, nem ezek a számok szereplenek!
-
radio100jozs
őstag
válasz
kabelmania27 #7883 üzenetére
Szerintem is, azért nyomult Dabas, meg akkor most már Monorra, mert itt még nincs konkurencia, meg a fő szempont, hogy most legyen mindenhol 30 Mbps vezetékes netelérés 2018-ig, és ahol van Digi optika, oda akkor ez már meg van oldva. Ezért bízom benne, hogy Monorról átjönnek Csévharasztra is az idén esetleg.
-
Samott
addikt
válasz
kabelmania27 #7883 üzenetére
Digis telepulesekre feleslegesen koltene, nalunk van mindharom, UPC-rol T-re valtottam majd Digire es az utolso valtasnal hivott a T-tol egy ugyfelmegtarto ugyintezo hogy most aztan lenne nekik egy csodalatos ajanlatuk amire biztos nem fogok nemet mondani, mondtam neki hogy most huztak be az optikat a digitol mar nem is folytatta csak sohajtott egyet es megkoszonte hogy meghallgattam.
-
Nooeca
senior tag
válasz
kabelmania27 #7859 üzenetére
Lehet, biztos máshol is rossz a lefedettség, és tudom van ennél szarabb net. Azonban ez még akkor annyira nem is gáz, ha versenyképes szolgáltatást próbálnak meg rádsózni olcsóbban. De itt ugye egy leírhatatlan minőségű éppen hogy még nem korhadt szét vezetékeken futó régi korszerűtlen ADSL netről beszélünk.
Csak remélni tudom, hogyha meglesz a 30mbit/sec országos szinten, előbb utóbb itt is lesz egy minimum minőség - engedélyhez kötve, mert akkor bye-bye 29-es körzet UPC ADSL, saját szintjén se állja meg a helyét.
-
bigdady
nagyúr
válasz
kabelmania27 #7853 üzenetére
Egy fillér kedvezményt nem kínált csak az áremelésektől akart megkíméli 2 évre...
-
bigdady
nagyúr
válasz
kabelmania27 #7851 üzenetére
De ha nem szeretne váltani kár hívni. Így csak magához akarja kötni őket mielőtt ideér a konkurencia...
A két év háborít fel csak igazán. -
Janó 44
tag
válasz
kabelmania27 #7783 üzenetére
Ok. Akkor úgy kérdem, hogy T-Home meg Digi hogyan szokta, ha optikáról van szó? Saccolni azért csak lehet a múltbéli tapasztalatok alapján.
-
bigdady
nagyúr
válasz
kabelmania27 #7732 üzenetére
Nem ingyenes a mediacard! 1000 ft/hó (es nekem már cserélték kétszer...)
-
BBéci
legenda
válasz
kabelmania27 #7732 üzenetére
Nem ingyenes, csak azzal érhető el a digitális adás, tehát annak a havidíja egyben a box vagy kártya bérleti díja. További rablás a HD felár: havi 1000 forintot kérnek érte.
A Diginél sem a digitálisért, sem a HD-ért nem kell külön fizetni. -
varkaroly
újonc
válasz
kabelmania27 #7666 üzenetére
-
törölt tag
válasz
kabelmania27 #7661 üzenetére
-
törölt tag
válasz
kabelmania27 #7649 üzenetére
Ez így van!
Piece! -
törölt tag
válasz
kabelmania27 #7646 üzenetére
A tv engem nem izgat. UPC directem van. Aztán ha letelik az a 10 hónap, ami hátra van, megyek át a műholdas Digire, ott van Premier Ship HD-ban.
Bár, ha lenne az UPC-nél Sport 1, Sport 2, ES 1, ES2, Digi Sport 1, Digi Sport 2, mind HD-ban, akkor bizony előfizetnék, akár 5 évre is. -
törölt tag
válasz
kabelmania27 #7644 üzenetére
Ne hidd!
Akit ismerek, fiatal és internetezik (ki nem), azok biztosan váltanak!
Alig várják, hogy végre rendelni lehessen.
Én azokról beszélek, akik megelégednek az analóg tv-vel aztán csókolom (ők az idősebb korosztályból kerülnek ki, jellemzően 50 felettiek)! Én 5000-et fizettem az adsl bronze-ért, ami már kevés manapság. 5000 körül már van a t-nél "S", ami 5x gyorsabb. Persze, nem azt akarom mondani, hogy a T jó, csak azt, hogy az UPC meg nem jó és évekig tojt a fejünkre. Most hogy itt a konkurencia, tudnak jó áron bármit adni. Fejlesztettek volna, amire volt idejük, nem mentem volna a t-hez. Az, hogy sokan fognak váltani, az nem a t érdeme, hanem az upc-é! -
Endura69
csendes tag
válasz
kabelmania27 #7616 üzenetére
Tudod az okát,hogy miért nem?
-
Janó 44
tag
válasz
kabelmania27 #7613 üzenetére
Szerintem nincs olyan sok ügyfelük, hogy zavart legyen, de akkor se érdekelnek.
Bár régen a kábelTV -t azt igénybe vettük tőlük, de azt is leállítottuk, amint a UPC Direct szóba jött a családban. Onnét meg egyből ->Digi, amint kiábrándultunk a havidíjból-antennafej gyengeségéből.
-
törölt tag
válasz
kabelmania27 #7554 üzenetére
Hidd el, boldog lennék, ha lenne kábelnet. Eszembe sem jutna váltani.
-
berbatov2
senior tag
válasz
kabelmania27 #7543 üzenetére
Megegyszer koszonom.
-
berbatov2
senior tag
válasz
kabelmania27 #7541 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Egyelőre TV előfizetést nem is veszek.
Jelenleg az a kérdés, hogy ha veszek egy 8-as switchet akkor annak 6 portját használom az internetre és 1-be pedig a hgw-ből jön az utp? Aztán ha lesz egyszer tv is, veszek még egy switchet szerintem.
A másik kérdés, hogy miket kell majd beállítani, hogy tudjam használni a hgw wifijét és a routerét is egyszerre, vagy ezzel nem lesz gond? -
seimon
tag
válasz
kabelmania27 #7536 üzenetére
Brigde mod? Mert ha már a hgw-n be van konfigurálva a felhasználói cucc, akkor a routeren már ezzel nem kéne szöszmötölni.
-
seimon
tag
válasz
kabelmania27 #7534 üzenetére
De elvileg annak is müködnie kéne hogy routerből routerbe. Ha valakinek van otthon router (szerintem majdnem mindenkinek) és jól müködik nyugodtan beledughatja.
Az nem biztos hogy ésszerű, de hogy működik az biztos.
-
koháry
tag
válasz
kabelmania27 #7518 üzenetére
A netmániába van adsl is? A múlt héten még nem volt semmi elérhető.
-
seimon
tag
válasz
kabelmania27 #7477 üzenetére
mármint úgy érted *kellemetlen meglepetés.
-
Janó 44
tag
válasz
kabelmania27 #7468 üzenetére
Hát az a HFC max csak a Mini csomagjával lesz komoly konkurencia /mivel nem hiszem, hogy sok nagy csomagos ügyfél van a jelenlegi szolgáltatónál/, de szerintem ők ezzel is elégedettek lesznek.
Egyébként elolvastam, amit belinkeltél, és azért voltak ám félig-meddig sötét kérdések azon a testületi ülésen -nem sértésnek szánom nekik (bár azért a kérdezők többnyire lakossági fejjel is gondolkodtak)..
De azért legalább látszott, hogyha nem kerül pénzbe a városnak, akkor mehet a dolog. -
blacika
tag
válasz
kabelmania27 #7468 üzenetére
Hú,
remélem nálunk nem ilyen f..talicska szolgáltató lesz.
9999 ért ad 80/4-et???? ez hol él?
Üdv -
seimon
tag
válasz
kabelmania27 #7394 üzenetére
de elolvastad a kérdést? mert szerintem nem. De idézem akkor:
"Valaki tudja esetleg: Semmilyen lehetőség nincs TCOM esetén Mediacardos megoldásra? Megértem, hogy az extra szolgáltatások és az IPTV dolog miatt van ez a doboz, de hátha, nekem nincs annyira szükségem pl. adások felvételére, azt tévével is megtudtam oldani
)"
Még mindig nem értem, hogy kevered ide a UPC-t.
-
seimon
tag
válasz
kabelmania27 #7392 üzenetére
ez a válasz arra a kérdésre, hogy a telekomnál hogy oldható meg a mediacard egy nagy nulla. inkább le se írtad volna.
Viszont a wifi előnye hogy nem kell kábel ugye? Ha válaszolsz egy kérdésre, akkor az legalább kapcsolódjon már a posthoz. Mert már megint promózod a UPC-t mikor ő már hűséget vállalt egy Telekomos szolgáltatásra.
-
wmati
addikt
válasz
kabelmania27 #7344 üzenetére
Mert az optika nem ?
-
degec
senior tag
válasz
kabelmania27 #7344 üzenetére
12 az volt.. de durván. reméljük ez is az lesz.elvileg ! jövőhéten meglesz megírom milyen...
-
degec
senior tag
válasz
kabelmania27 #7341 üzenetére
igen mivel csak az közlekedik 2*2 érpáron.. és az üzleti adslhez is..ez jár.na de az azért elég húzos áron van..nézzd meg
[link]66040 bruttó ft
igaz 18/3as
-
törölt tag
válasz
kabelmania27 #7325 üzenetére
Bocsánat, de ez még bennem van: az általad említett települések mikor voltak a 29-ben?
-
törölt tag
válasz
kabelmania27 #7325 üzenetére
Dabason és vonzáskörzetében meg fújhatja a seggünket az upc.
-
törölt tag
válasz
kabelmania27 #7323 üzenetére
Most lesz vesztesége az upc-nek is, nem is kicsit!
-
degec
senior tag
válasz
kabelmania27 #7316 üzenetére
átfűzték gyakorlatilag a nagyhatalmas központi központig (helyi szinten) az odavezető kábelemet duplásra. matattak itt a dobozban, aztán utcaszinten és aztán a központban. Gyakorlatilag üzleti vonalat építettek ki, ezzel lehet 18/3 at is
na ha lesz modem mesélek fotózok milyen.. bár itt ez az adsl már nem menő csak a kvadcsilliós optikia, de hát az majd két év múlva csak !
ehehe
-
degec
senior tag
válasz
kabelmania27 #7313 üzenetére
Neked is !
Engem pedig felhívtak és véglegesítették az 50% kedvezményemet mindenre és a 18 megabites adsl szerelését..
csavart érpár új modem ami hiánycikk..
A tartalék érpárt csavarják össze a meglévő telefon mellé, de valamit a központig is sodorni kell.. ez nem VDSL amúgy.. !
2 év után meglátjuk mi lesz, pont addigra lesz festés mind a két helyen nálam addig 18 elég lesz! Festéskor lan húzás lakásokon belül, riasztó átalakítás stbstb minden lesz..akkor már én is fénykábelezek.. !ígérem !! ÜDV ! BUKÉ !!!!
-
poli27
veterán
válasz
kabelmania27 #7311 üzenetére
a T társasházi lakásokba is optikát húz be nem utp-zik!
-
Akcok94
senior tag
válasz
kabelmania27 #7302 üzenetére
nekem nem elegendő,
wotban 100 alatt nincs pingem, és van amikor 200 alatt se. -
fsdb
aktív tag
válasz
A kalózkirály rászólt a hackerekre, újra nyúzhatjuk az Xboxot és a Playstationt Ez is volt.
Attól függ milyen játékra. Valószínű travian, ikariam, honfoglalónak nem probléma.
De egy autóverseny lövöldözős játéknál már nem biztos hogy örülnek a lagolásnak.
Szerintem nem véletlen elégedetlenkednek. De kibicnek semmi sem drága, én nem élek ilyenekkel. -
törölt tag
válasz
Jövőhéten kiderül!
Akkor lesz egy fc3 multi a haverokkal.
-
bigdady
nagyúr
válasz
Nem játszom
-
fsdb
aktív tag
válasz
kabelmania27 #7293 üzenetére
bix.hu [193.239.149.1] pingelése - 32 bájtnyi adattal:
Válasz 193.239.149.1: bájt=32 idő=60 ms TTL=59
Válasz 193.239.149.1: bájt=32 idő=47 ms TTL=59
Válasz 193.239.149.1: bájt=32 idő=80 ms TTL=59
Válasz 193.239.149.1: bájt=32 idő=64 ms TTL=59 -
törölt tag
válasz
Ping 58, download 2.60 Mbps, upload 0.49 Mbps
-
bigdady
nagyúr
válasz
-
törölt tag
válasz
kabelmania27 #7284 üzenetére
Ez jó! Dabason miért nem terjesztették az igét 2009-ben? Igaz, hogy nem lestem a honlapjukat, de az is elég hihetetlen, hogy 2005 óta egyszer sem kerestek meg, hogy van ilyen lehetőség. Csak most, amikor itt a T.
-
seimon
tag
válasz
kabelmania27 #7265 üzenetére
De ő azt kérdezte megéri-e váltani, persze hogy megéri.
Nem, azt hogy maradjon-e ha elér a max sebesség, vagy hogy jobb-e a UPC TV.
Olyan információkat adsz, amik saját vélemények, nem is feltétlen van alapja, és senki nem kérdezte, ennek ellenére fényezed azt ami büzlik.
Vagyis[moderálva]
[ Módosította: radi8tor ]
-
seimon
tag
válasz
kabelmania27 #7260 üzenetére
Fizetett UPC promóter vagy ugye tudod-e?! Szerintem tényleg felbéreltek téged!
varkaroly: Szerintem nyugodtan cserélj le mindent, fejlettebb is a technológia, és olcsóbb is lesz a csomagajánlat miatt. HD adás valóban egyszerre egy TV-n nézhető, de dolgoznak ennek fejlesztésén. IPTV meg legalább ha elmegy gyors visszajön az internettel egy időben, ellenben a UPC TV-jével amire 8-10 óra is kell, hogy visszatérjen egy-egy komolyabb vihar után.
Nem beszélve arról hogy a Telekomnál visszaírányos a szolgáltatás.
És ha elérhető nálad a 18 mbit szerintem akkor is érdemes váltanod, hiszen olcsóbban jobb minőségben kapsz internetet!
Fizetett upc promoterre szerintem ne hallgass.
-
degec
senior tag
válasz
kabelmania27 #7250 üzenetére
azaz nálam.. mondta a nő ha újra üzleti akarok lenni lehetek.. mindkét helyen.. meglenne a sebességem siman a max is 18 per 3 megabit
jó helyen kell lakni !! de ez réges régen is igaz volt!
csak a 18per 3 üzletibe 66040ft bruttó nagyon huzós ! -
törölt tag
válasz
kabelmania27 #7244 üzenetére
Gyál össze van nőve a fővárossal. Ebből a szempontból (internet, tv) irigylem őket. Ha nálunk, Dabason lenne 3 alternatíva, senki sem sírna, azt hiszem.
Mondjuk én így se picsogok, most lesz T, ha nem tetszik az internete, akkor 2 év múlva visszamegyek az upc-hez. Vagy ha lesz addigra digi (szerintem biztosan nem lesz), akkor,majd oda. -
seimon
tag
válasz
kabelmania27 #7237 üzenetére
Érdekességképp leszedtem pár játékot, tesztelni a pinget és hát, picit rosszabb mint amikor még játszottam velük:
CS: átlag 120. (magyar szerveren)
League of Legend: stabil 80-90 között. Régi gépen fentvan a wow, ott is ugyanennyi. 80-90 között. (ez esetben magyar szerverről beszélünk.)UPC anno mikor beállítokat eszközölt az egyik játékszolgáltatója vagy mije, nagyon elrontotta a pingeket, sokkal rosszabbak mint azelőtt.
-
törölt tag
válasz
kabelmania27 #7237 üzenetére
Igen, az lehet, hogy megkeresték őket. De ez már azért nem egy rossz dolog, hogy megdolgoznak az előfizetőkért. Ez értékelendő.
-
törölt tag
válasz
kabelmania27 #7224 üzenetére
Az lehet, de hogy most idejön és ad egy nekem megfelelő ajánlatot, az nekem már elég.
-
seimon
tag
válasz
kabelmania27 #7228 üzenetére
Nekem is, és ha Telekomos ADSL lenne, most nem obégatnék. Egyébként én megrendeltem itt, csak itt nem elérhető, de több 29-esben igen, egyik haveromnál használtam.
-
seimon
tag
válasz
kabelmania27 #7226 üzenetére
De a telekomos ADSL is használhatóbb 100x mint ez a kaki.
-
seimon
tag
válasz
kabelmania27 #7224 üzenetére
Jah, csak a Telekom nem a szart akarja elsózni
-
seimon
tag
válasz
kabelmania27 #7191 üzenetére
tess:
http://www.speedtest.net/my-result/3992438878
de még mindig okádok tőle. 10 alatti érték CSAK az elfogadható! Mert külföldre az se annyi..
Ezzel egyébként pl. CS-zni nem is lehetne, kicsesznének szeróról.
-
seimon
tag
válasz
kabelmania27 #7157 üzenetére
Szerintem ezt sem érdemes kijelenteni mert ha vársz, látni fogod, hogy a Telekom is megemeli a sebességet, és akkor már ezt így nem mondanám...
Mármint akkor is picit drágább lesz, de... Telekom azért mégis minőség, UPC már nem annyira.
-
törölt tag
válasz
kabelmania27 #7144 üzenetére
Okés. Vágom a témát.
-
törölt tag
válasz
kabelmania27 #7140 üzenetére
Igen, olvastam feljebb. Nagyon szép.
-
törölt tag
válasz
kabelmania27 #7133 üzenetére
Ugye a 29-ben nincs upc koax?
-
seimon
tag
válasz
kabelmania27 #7133 üzenetére
Lesz itt változás, mert most a Telekom elsősorban 100%-os lefedettségre törekszik ADSL és VDSL kivezetése mellett.
Gyakorlatilag ahol nincs 30mbit/sec-es lefedettség ott vagy VDSL-t csinálnak ADSL-ből (azthiszem lehet könnyen rá fejleszteni), vagy pedig átvezetik optika/kábelre, mivel a szerződésben az áll, hogy 2018-ra mindenhol szélessávú (legalább 30mbit/sec)-es sebesség is elérhető lesz.
Erre az anyagi megvan, az idő kevésbé..
-
dr.bubo
őstag
válasz
kabelmania27 #7131 üzenetére
Aki több tévén, akar HD-t nézni vagy több tévét használ a lakásban akkor az olyan szolgáltatót választ, ha van lehetősége, ami tudja azt nyújtani.
-
seimon
tag
válasz
kabelmania27 #7126 üzenetére
Megint butaságot beszélsz, 18 megát ha meg is kapja 5000-ért, még mindig drágább, mint az optika.
-
válasz
kabelmania27 #7126 üzenetére
Mihez képest? Az ADSL-hez? Sebesség arányosan is? Ezt nem hiszem...
De ha mégis, akkor esetleg kér telefont, ha nem kell neki, majd nem használja! De szerintem azt mindenki látja, hogy anyagilag hogyan jön ki jobban!
-
seimon
tag
válasz
kabelmania27 #7124 üzenetére
Majd eldönti, de remélem nem fog olyat tenni! Erről beszéltem 5 perce, és már megint "szerintem hagyd", majd ha esetleg kérdezi, akkor mond neki...
-
seimon
tag
válasz
kabelmania27 #7121 üzenetére
akkor is váltanék.
-
válasz
kabelmania27 #7119 üzenetére
Addig oké is, hogy elég a 12 mega, lehet ilyen eset! Na de, ha mondjuk feleannyiért kapsz 30-at, ráadásul sokszoros feltöltéssel, akkor ebben már nem sok ráció van... Ennyit nem ér az i love upc!
(#7121)
Miért kellene IPTV-zni? Lehet csak netet is váltani, ráadásul itt most szó sem volt TV-ről, a fórumtárs is netről beszélt... -
válasz
kabelmania27 #7115 üzenetére
Szerinted komolyan érdemes most aláírni 2 év hűséget a 29-ben? Én nem hinném...
-
seimon
tag
válasz
kabelmania27 #7115 üzenetére
csak az se lesz nagyobb mint 18 mega ugyhogy még 200 ft-ért se kellene.
-
BBéci
legenda
válasz
kabelmania27 #7098 üzenetére
Természetesen nem egyformák, mert maga a film, a nyersanyag is meghatározó, és ez vonatkozik a HD-ra és az SD-re is, de alapjában véve, teljesen elégedett vagyok.
(#7097) seimon
17 éve vagyok Monornetes/UPC-s a 29-es körzetben és nem emlékszem egyetlen esetre sem, hogy gond lett volna a tévéadással. -
seimon
tag
válasz
kabelmania27 #7096 üzenetére
Mint a UPC-nél, eddig ha elment valami az a vihar miatt volt.
CSak mint írtam net 10 perc alatt visszajött TV-nek meg kellett 4 óra. Vagyis ugyanaz.
Jah meg mikor volt hogy levandálkodták a főkábelt a földben. Akkor 16 óra.
-
seimon
tag
válasz
kabelmania27 #7089 üzenetére
jah mert az egyoldalú kommunikáció, de én ezt úgy látom mint a teletext.
-
seimon
tag
válasz
kabelmania27 #7087 üzenetére
De semmi kommunikáció nem lehetséges távirányítóval. Ez így nagoyn nem kényelmes.
Tudom hogy digitális, az alapja, de nem használja ki a "digitális" szó lehetőségeit.
Telekomtól se vennék Tv-t ha nem lenne interaktív.
-
degec
senior tag
válasz
kabelmania27 #7074 üzenetére
köszönöm szépen !
Téged nem lehet telefonon felhívni.??.Nekem sokkal egyszerűbb lenne, átbeszélnénk mert ahogy elnézem CSAK TE értesz itt hozzá érdemben..nekem meg nem kéne itt össze vissza intézkednem..marhára bírnám !
-
degec
senior tag
válasz
kabelmania27 #7072 üzenetére
mi aza hgw? végponti eszköz?
-
seimon
tag
válasz
kabelmania27 #7069 üzenetére
Hát akkor nem tudom, újonnan épült körzetbeli városról van szó...
-
seimon
tag
válasz
kabelmania27 #7067 üzenetére
Nem mondom hogy optikai, de újonnan kábelezett terület.
Tudtommal optikáznak már csak nem? Alig pár hónaposan elérhető területek... Most fejezték be a kábelezést.
-
seimon
tag
válasz
kabelmania27 #7065 üzenetére
Facebook csoportot ajánlom figyelmedbe, ujonnan csatlakozott 120-as csomagos netek speedtestje:
120/10
-
seimon
tag
válasz
kabelmania27 #7052 üzenetére
De most miért beszélsz el mellettem?
Azt írtam:
Optika vagy kábelnet elérhető, vagyis az ADSL-t minek a francnak kevered ide?
Optikán vagy kábelneten lehet csak 30-as csomagot rendelni bizonyos helyeken...Beszélek a sajtról erre feljön témának a túró...
Azzal tisztában vagyok hogy ADSL csak 30-at bír, de hogy néhol optikán is csak annyit adnak vagy kábelneten... Erről beszélek.
Ismerősöm rendelt Pesten Telekomot, szépen bevitték neki a nem ADSL-es kábelt, IPTV-vel és azt mondták neki csak 30 mbitet tudnak garantálni. Webshopban is szürke volt a 120 és az 50, ezért rendelte meg telefonon
-
seimon
tag
válasz
kabelmania27 #7050 üzenetére
Látom nem érted... De sebaj, elmagyarázom.
Telekomnál 120 a max, de van olyan része budapestnek, ahol hiába van optika/kábelnet, 30 mbites csomagot lehet csak rendelni maximum
-
seimon
tag
válasz
kabelmania27 #7048 üzenetére
Kivéve, ha lefoglalt a terület...
Én úgy értettem, több helyen van optika/kábelnet mégis 30 mbites csomag a felső határ. -
seimon
tag
válasz
kabelmania27 #7045 üzenetére
Mondhatni hogy igaz amit írsz, de korrigálnám, mivel a Telekom pl. nagyon sok kerületben nem tud 50-es és 120-as csomagot biztosítani. Gondolom terheltség miatt.
-
Janó 44
tag
válasz
kabelmania27 #7043 üzenetére
Az jó! Tudom, hogy a főváros is eléggé elhanyagolt az adott szempontból, ezért jó tudni, hogy legalább rajta vannak az ügyön a srácok.
-
törölt tag
válasz
kabelmania27 #7030 üzenetére
Vagy mégse hagyja a tv-t az upc-nél. Analóg van még itt!
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Reklámblokkolók topikja
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- P2P Fogadóoldal
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest