Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
ez most kicsit off:
''Én kontaktlencsés vagyok egyébként. Fél éve nem volt rajtam szemüveg. Marha kényelmes tud lenni.''
én is az voltam, '99 óta. soha nem használtam többet mint a megengedett idő, magas oxigénáteresztésűt használtam, hetente min. 1 napot nem használtam, akkor pihentettem a szemem... és most jutottam el oda, hogy a doki azt mondta, hogy ha jót akarok a szememnek, akkor csakis szemüveg mostantól...
lehet, hogy az én szemem nem bírja, de furcsa, hogy két másik haveromnak is nagyjából azonos időben mondta be az unalmast a szeme, és nagyjából azonos időben kezdtünk lencsézni... szóval jó dolog a lencse, az is igaz, hogy marha kényelmes TUD lenni, de van hátránya is bőven, szóval vigyázz a szemedre, és ne vidd túlzásba a lencsézést!
off ends.
Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Quadro FX 570 eladó
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged