- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
BeePee_3
csendes tag
Mostmár újraraktam a cuccot, megy rendesen, de egy ideig tuti nem fogok tuningolni...
-
-
McCoy
tag
A mokás az hogy a gépem(AMD ATHLON XP 1700+, INNO3D GEFORCE3 TI200, SEAGATE 120GB) olyat csinál (tuningolom), hogy elindítok rajta valamilyen játékot, van amikor órákig megy, van amikor rögtön lefagy :(
-
Agyzuzo
addikt
A Seagate-ek nem bírják a megnövelt PCI frekit. Fix-re volt az állítva? Mert ha nem, akkor az egy lehetséges indok.
-
BeePee_3
csendes tag
No akkor. Konfig:
MSI 845PE Max2
PIV. 2.0 (512/400)
2*256 MB Samsung DDR333
Seagate Barracuda V. 60 GB két egyenlő méretű partícióra bontva NTFS mindkét partíció
BBA 8500 128MB
cd író, DVD olvasó, mobilrackben vinyó, SB Live, 300 W-os táp.
XP Pro
A cégnél ahol vettem a cuccot (haver van ott) mondtam, hogy állítsák be úgy a biost, hogy 2.66-on menjen a proci. Be is állították, a ramokat is, a proci feszültségét a default 1.525-höz képest 1.550-re állították. Haverom ASUS alaplapjában ugyanezen sorozatból származó proci 3.2-n ment.
Ment is rendesen a gép, de észrvettem, hogy sokszor hibázik (lefagy multitaskingnál) újraindítottam, lejjebb vettem az órajelet (1.550 V maradt), win bejött, de multitaskingnál továbbra is fagyott.
Ekkor minden bios beállítást alapra visszaraktam, órajelet, ramidőzítést, proci feszültséget, mindent.
Na innentől nem működik a gép. Beindul, sípol, ramokat megszámlálja, hardvereket fölismeri, majd a win logo helyett egy totál fekete képet látok, bal fölső sarokban villogó kurzorral.
Kiszedtem a vinyót, haverom szintén XP-s gépére kötöttük és döbbenten tapasztaltuk, hogy C: sehol, se filerendszer, se FAT tába, semmi. Totálisan üres volt a vinyó azon része, ahol korábban a C: volt.
Mielőtt valaki boot vírusra gyanakodna, tuti nem vírus van a dologban, átnéztük a vinyót, semmi, meg amúgy is nagyon odafigyelek az ilyesmire.
NA AKKOR VAJON MI EZ ?
Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo Switch 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Tesla topik
- Bluetooth hangszórók
- Elden Ring
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest