- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
BeePee_3
csendes tag
No akkor. Konfig:
MSI 845PE Max2
PIV. 2.0 (512/400)
2*256 MB Samsung DDR333
Seagate Barracuda V. 60 GB két egyenlő méretű partícióra bontva NTFS mindkét partíció
BBA 8500 128MB
cd író, DVD olvasó, mobilrackben vinyó, SB Live, 300 W-os táp.
XP Pro
A cégnél ahol vettem a cuccot (haver van ott) mondtam, hogy állítsák be úgy a biost, hogy 2.66-on menjen a proci. Be is állították, a ramokat is, a proci feszültségét a default 1.525-höz képest 1.550-re állították. Haverom ASUS alaplapjában ugyanezen sorozatból származó proci 3.2-n ment.
Ment is rendesen a gép, de észrvettem, hogy sokszor hibázik (lefagy multitaskingnál) újraindítottam, lejjebb vettem az órajelet (1.550 V maradt), win bejött, de multitaskingnál továbbra is fagyott.
Ekkor minden bios beállítást alapra visszaraktam, órajelet, ramidőzítést, proci feszültséget, mindent.
Na innentől nem működik a gép. Beindul, sípol, ramokat megszámlálja, hardvereket fölismeri, majd a win logo helyett egy totál fekete képet látok, bal fölső sarokban villogó kurzorral.
Kiszedtem a vinyót, haverom szintén XP-s gépére kötöttük és döbbenten tapasztaltuk, hogy C: sehol, se filerendszer, se FAT tába, semmi. Totálisan üres volt a vinyó azon része, ahol korábban a C: volt.
Mielőtt valaki boot vírusra gyanakodna, tuti nem vírus van a dologban, átnéztük a vinyót, semmi, meg amúgy is nagyon odafigyelek az ilyesmire.
NA AKKOR VAJON MI EZ ?
Aktív témák
- Elite: Dangerous
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- OLED TV topic
- Hardcore café
- BestBuy topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest