Keresés

Aktív témák

• BeePee_3

csendes tag

Mostmár újraraktam a cuccot, megy rendesen, de egy ideig tuti nem fogok tuningolni...

• BeePee_3

csendes tag

No akkor. Konfig:

MSI 845PE Max2
    PIV. 2.0 (512/400)
    2*256 MB Samsung DDR333
    Seagate Barracuda V. 60 GB két egyenlő méretű partícióra bontva NTFS mindkét partíció
    BBA 8500 128MB
    cd író, DVD olvasó, mobilrackben vinyó, SB Live, 300 W-os táp.
    XP Pro

A cégnél ahol vettem a cuccot (haver van ott) mondtam, hogy állítsák be úgy a biost, hogy 2.66-on menjen a proci. Be is állították, a ramokat is, a proci feszültségét a default 1.525-höz képest 1.550-re állították. Haverom ASUS alaplapjában ugyanezen sorozatból származó proci 3.2-n ment.

Ment is rendesen a gép, de észrvettem, hogy sokszor hibázik (lefagy multitaskingnál) újraindítottam, lejjebb vettem az órajelet (1.550 V maradt), win bejött, de multitaskingnál továbbra is fagyott.
    Ekkor minden bios beállítást alapra visszaraktam, órajelet, ramidőzítést, proci feszültséget, mindent.

Na innentől nem működik a gép. Beindul, sípol, ramokat megszámlálja, hardvereket fölismeri, majd a win logo helyett egy totál fekete képet látok, bal fölső sarokban villogó kurzorral.

Kiszedtem a vinyót, haverom szintén XP-s gépére kötöttük és döbbenten tapasztaltuk, hogy C: sehol, se filerendszer, se FAT tába, semmi. Totálisan üres volt a vinyó azon része, ahol korábban a C: volt.

Mielőtt valaki boot vírusra gyanakodna, tuti nem vírus van a dologban, átnéztük a vinyót, semmi, meg amúgy is nagyon odafigyelek az ilyesmire.

NA AKKOR VAJON MI EZ ?

Aktív témák