- Magisk
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Program letöltése:
- Google Sketchup hivatalos letöltési oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nerazim
őstag
válasz
fboldog #1736 üzenetére
Jaja oké, így már értem. Ezek alapján a "torony" szerű házat el is vetettem. Mondjuk én eleve úgy gondoltam, hogy előre az összes olyan helyre ahol venti van perforálom a lemezt.
Akkor úgy kérdezem, hogy elvi felépítésben, hogy előre rakok 2-3 ventit és rácsos kivitelűre csinálom a lemezt, de hátra nem rakok ventit viszont felülre rakok megint csak rácsot. Ezzel így jó lehet a dolog vagy hátulra az egy szem venti nagyon kell, hogy elszívja a levegőt? -
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
fboldog #1731 üzenetére
Tessék, kijavítottam neked
:
"A mesh jellegű megoldások felé mennek a ház gyártók, mertígy lehet hatékonyan alacsony hőmérsékleten tartani komponenseket" a nevesebb tech-lapok fenemód elkezdték ekézni a ventilátorok elé 1 centire üveglapot és egyéb nem szellőző anyagokat rakó cégeket, amiért csilivili ipari hulladékokkal árasztják el a piacot.Sajna agyártókat nem érdekli csak az eladás, még olyan neves gyártók is fullba tolták a kretént, mint a CoolerMaster...
-
SwissAirplan
aktív tag
válasz
fboldog #1718 üzenetére
Na látod ilyen irányban fogalmam sincs hogy mekkora a hőleadása... de akkor megnézem
A 4 gépből mondjuk 3 nem nagyon lenne hajtva, mert jelen pillanatban a 3 i5 ös ( domoticz, NAS, NAS) átlagba 14% os prociterhelés mellett mennek az i7 amit használok "asztali gépként" na az néha belenyúl a teljes terhelésbe de átlagba az se egy hajtott valami..
Mondjuk tudom, ezek tök szubjektív dolgok... attől még tud fűteni mint egy hősugárzó.A hűtésvezérlés saját tervezés.. a 4 CPU ra 4 pumpát tervezek, belépő-kilépő hőmérsékletfigyeléssel ( pumpasebesség miatt) előre van betervezve 3 "kis látványtank" hátra elrejtve pedig egy nagyobb.
A hűtőradiátornál szintén belépő kilépő és tankhőfok figylés a radiátorkör sebességének és a ventillátro sebességének a szabályozása érdekébe....Tudom ez a része egy kicsit ágyuval verébre.. de ez az én perverzitásom természetesen kijelezve minden értékkel...
-
HookR
addikt
válasz
fboldog #1700 üzenetére
Itt Miskolcon szerencsére van: Szatex kft.
Tábla lemezeknél a szélesség fix, a hosszból meg annyit darabolnak, amennyit szeretnél. Akár néhány cm-es csíkot is (pl. 1000 x 2000 mm-es táblából 1000 x 100 mm-t).
Perforált lemezből nem szokott nagy választék lenni. Elsősorban inkább olyanok, amikre jellemzően van kereslet és kis darabokban is kipörögnek belátható időn belül (pl. Rv 4 – 6 kör, meg valamilyen négyzetluk osztású).
Az 50% körüli, vagy nagyobb relatív nyitottságúak nem annyira jellemzőek, ám épp most készülök körlukasat rendeltetni (Rv 3 – 4 vagy Rv 4 – 5 osztással), ha érdekel.Ha mindenképp a képen látható nagyon szellős perforációt szeretnél, akkor mondjuk a Jurotissu Kft.-nél érdemes szétnézni (tudtommal csak egész táblát adnak), pl.:
- DEC 12 / DEC 17 / H 6-7,5 [link]
- Rv 5 – 6 [link]
- Qg 8 – 10 / Qg 10 – 12 [link]
Nem tudom, hogy ezek közül hoznának-e a Szatex-be, ha csak egy kevés kell belőle. Meg kell érdeklődni. -
Iginotus
addikt
válasz
fboldog #1694 üzenetére
Köszi már megrendeltem HESTORE-tól
5letek a táp beszerelésére? Hogyan nézne ki szépen? Sajna a zártszelvény miatt nem tudom a keretbe magába bele tenni
Egyenlőre egy olyan megoldáson gondolkoztam, mint az ATX-SFX táp átalakítója az SFX rész nélkül plusz 2-2 cm es vastagság a zárt szelvénybe való belecsavarozáshoz. De ilyen nem tudom ki csinál...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest