- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Program letöltése:
- Google Sketchup hivatalos letöltési oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Iginotus #1695 üzenetére
L profilú aluból nem tudsz keretet hajtogatni a tápnak? A tartó "oszlopokat" meg szegeccsel simán összefogod.
Drágább mulatság: fogsz pár gépépítő 2020-as ITEM, VSLOT vagy BOSCH profilt és építesz keretet. (kell persze csavar, sarok elem is, stb)
Olcsóbb: fából ugyan ezt. -
-
HookR
addikt
válasz
Iginotus #1632 üzenetére
Passzolom a kérdést. Olyan topikban kellene feltenni, ahol nagyobb eséllyel fordulnak meg műszerészek/szervizesek/elektronikai alkatrészekkel bütykölők.
(#1633) Ze': A megcélzott formanyelv nekem tetszik, szemrevaló.
Viszont nem derült ki a rajzokból, hogy a ház elemei hogyan lesznek egymáshoz rögzítve (lehetőleg kívülről nem látható módon), arra kíváncsi lennék."Mennyire problémás szerintetek ez az elképzelés?"
Szvsz jó esetben épp csak kielégítő lesz, de ki kell próbálni a gyakorlatban.
Lehet inkább valamilyen házi hőcsöves megoldásban kellene gondolkodni. -
imibogyo
veterán
válasz
Iginotus #1472 üzenetére
Anno linkeltem neked, hogy én nagyon egyszerűen oldottam meg a problémát, de tényleg szép lett a végeredmény így CNC-zve is. Remélem az új műhelyben már én is végre hadrendbe állíthatom a gépemet, mert idő közben született pár ötletem, amit meg szeretnék valósítani... Hamarosan ide is jövök a terveimmel...
-
imibogyo
veterán
válasz
Iginotus #1462 üzenetére
Kicsit rossz topik (
)...
De ha a talp felpolírozását szeretnéd, az annyira nem nehéz, szerintem simán meg tudod te is oldani otthon. Amennyiből elpostázgatod a hűtőt, annyiból (negyedéből bőven) tudsz venni durva (100-as) / finomabb (400-as) / nagyon finom (800-as) csiszolópapírt (víz meg van otthon
) és egy jó 30 perces munkával simán fel tudod csiszolni / polírozni a hűtő talpát...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest