Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kezünkben a mélynyomóval szerelt Redmi K90 Pro Max
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
-
Mobilarena
Program letöltése:
- Google Sketchup hivatalos letöltési oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pete55555
addikt
Ma se lesz időm megnézni

Nade, összedobtam egy szerkezeti rajzot

Kicsit le van azért egyszerűsítve, pl 5.25-ös bővítőhely nincs.
HDD-knek kis fiók, tápnak is megvan a kis doboza, az alaplapot elfedő dobozt szekrényhez való kivetőpánttal fogom szerintem megoldani, hogy faszán nyitható legyen, az összes vezeték megy az álló részbe, és lent hátul a kis lyukon fognak kijönni (monitor, tápkábel, stb...) illetve a sata kábelek, is ott fognak menni.
Alu zártszelvényből gondoltam hozzá merevítést, bár ez lehet inkább acélból lesz, mert alut itthon nehezen hegesztek... Csavarozni meg nemnagyon akarom. Az álló részben elfér pár SSD, illetve slim DVD, meg persze a kapcsolók - csak azokat már nem rajzoltam oda.
A hűtésre 2 db 140-es venti fog szolgálni, a fába majd felsőmaróval "rácsot" csinálok(szimpla, egyenes bemarás), és folytatom ott is, ahol nincs venti, tehát az alaplap feletti dobozon oldalról nézve is végig fog futni, csak ott kb 2 mm mélyen marom majd bele, ez fekete lesz, a többi rész, illetve az egész ház fehér, úgyhogy szerintem egész jól fog kinézni. A HDD-k "hűtését" is így tervezem, csinálok felülre, és előre bemarást, ott remélem kap majd elég levegőt, hogy ne főjön meg. Ha mégsem, akkor alulról is kapnak majd rácsot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Chieftec CTG-450-80P 450W teljesítményű, 80+ minősítésű ATX tápegység
- Chieftec GPA-400S8 400W, 80+ minősítésű tápegység
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
- Félmoduláris minőségi Corsair TX750M tápegység olcsón!
- Gigabyte Aorus GP-AP750GM
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest