- iPhone topik
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Mobil flották
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
Nyugis #21054 üzenetére
Hát ez csak egy ilyen sima ragasztópisztolyos cucc, egy ezres körül kapható, meg pár száz forint hozzá a ragasztórúd is (méretben természetesen passzolnia kell, de talán csak két fajta van 7 és 11 mm-es (de ebben nem vagyok biztos). Nekem egy ilyen van, ez 11 mm-es. Nem használom túl sokat, de már évek óta megvan és működik.
Tapétakéssel (vagy bármilyen más éles késsel) megvágod egy-két oldalról, aztán egy sima kis fogóval le lehet fejteni. Csavarhúzóval is egyébként, de ha az megugrik, akkor megkarcolhatod a házat, vagy magad.
-
imibogyo
veterán
válasz
Nyugis #21052 üzenetére
Jót fotóztál. Azt a kis melegtaknyot kell leszedni a kapcsolóról és akkor kipattintható a helyéről (óvatosan!). Utána már látni fogod a rugót (ha van és nem a műanyagból van kialakítva a rugózó rész, vagy nem maga a kapcsoló látja el ezt a feladatot), valamint hozzáférsz a nyomógomb kifújatásához, kontakt cuccal való áttakarításához.
-
imibogyo
veterán
válasz
Nyugis #21050 üzenetére
Parancsolj. Nem nagy dolog kiszedni és megvizsgálni a nyomógombot. Itt láthatod, hogy a tetőn lévő panelról először le kell venned a borítást és alatta megtalálod a csavarokat amiket a leszereléshez el kell távolítanod. Nem találtam túl jó képet a top panelről, de ha jól látom nyák elé van csak berakva a gomb. Logikusnak tűnik, hogy e fölött van maga a műanyag gomb, valamilyen rugós előfeszítéssel. A nyomógombhoz talán elég lesz egy alapos tisztítás is például kontakt tisztítóval és/vagy akár sűrített levegővel is. A rugó már más kérdés, nem tudom, hogy van-e készleten több fajta rugód (nekem van vagy 50-60 féle, mert sok elektronikai kütyüt bontottam szét egy időben), mert oda ha tényleg puhának is érzed, akkor is egy közel azonos kellene, mint ami most van a házban. Persze ez függ a nyomógomb kialakításától is és még sok minden mástól is. Egy normális, többet megmutató fotó sokat segítene, mert még soha nem láttam pont ennek a háznak a kialakítását.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest