Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz afterburner_ #3324 üzenetére
Jó lett. Viszont van az alaplapon még két db. kondi, ami a végét járja. azt is érdemes cserélni, mert elöbb-utóbb bezavar a működésbe.
-
Zozzant
addikt
válasz afterburner_ #3324 üzenetére
van ott még ami púpos, vagy rosszul látom? felül
https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html
-
törölt tag
válasz afterburner_ #3322 üzenetére
Meg lehet próbálni, de valószínü, hogy a kondi lábai az alaplapon marad, és kicsúszik a házából. De az is történhet, hogy feltéped a fóliát, amivel tutira károsodik az alaplap.
Amúgy szinte 100%, hogy a két kondi lábtávolsága ugyanaz lesz.
Én úgy szoktam kiforrasztani a kondit, hogy először az egyik lábát melegítem, és finoman döntöm közben a kondit, hogy emelkedjen a melegített láb. ha megmozdult, akkor a másiat kezdem, és azzal is ezt csinálom, így ki lehet szedni a kondit viszonylag könnyen. De ha tudod melegíteni egyszerre a két lábat, akkor csak egyszerűen kihúzod.
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz afterburner_ #3320 üzenetére
Nyugodtan kicserélheted, a méret nem lényeg, csak a kapacitás, és a feszültség értékek a fontosak.
Bár érdemes lehet újat venni, párszáz pénzből megvehető a kiszáradtak helyett az újak.
Ja, a kép alapján simán tönkremet a kondi.
nyugodtan cseréld ki. arra vigyázz, hogy az alaplapok 4-6 rétegből állnak, így ovatosan a kondi kivételével, ne hevítsd túl, mert felszakadhat a fólia, és azután nehéz jól visszaforrasztani. -
törölt tag
válasz afterburner_ #2948 üzenetére
Hát, ha kapsz olcsón kék ledet. Utoljára én kb 70 FT-ért vettem őket.
-
Winner_hun
titán
-
Hujikolp
őstag
válasz afterburner_ #2418 üzenetére
Legrosszab esetben elszíneződik azonnal és ugy világít, kőzben gyorsan melegszik, Én egyszer egy 3mm-es piros ledet (ami 3-volton is gyönyörűen világított)ráraktam kb 12 voltra, hát a pirosból ugy átugrott pirosas narancsba h alig győnyörködtem benne, elkellet h dobjam mivel ugy felmelegedett. Valószínűleg nemfogja kinyirni a LED-et csak elszínezi,de akkor lekell kapni. én ezttudom tanácsolni. de ha hosszutávon szeretnéd 12von akkor előtét ellenálást ajánlott rátenni.
[Szerkesztve] -
LukE
veterán
válasz afterburner_ #2416 üzenetére
igen, igaz. (mmint ha a pc sarga-fekete tapcsatlakozoja koze kotod, akkor 12V-ot, ha a piros-fekete koze, akkor 5V-ot kap.)
A ventilator csatlakozoinak szine egyebkent altalaban nem olyanok, mint a pc tap drotjai. A venti citrom drotja a fordulatszam jelzo, a piros a + tapfesz-t (altalaban 12V) kotni, es csak a fekete azonos.''Firefoxot hasznaljanak csak a gyavak. Az Explorer az igazi ferfiak bongeszoje! Veszely, kaland, nyitottsag!'' ιQι
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest