- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
PHM
addikt
válasz
urbanjozsi #9377 üzenetére
Igen, világítani fog, csökkent fényerővel.
Ha kicseréled az ellenállást az eredeti érték harmadára,
nagyjából úgy fog világítani, mint korábban. -
TomiLi
addikt
válasz
urbanjozsi #8697 üzenetére
Köszönöm, akkor benéztem azt a szerszámot....
Hát akkor lehet hagyom a fenébe, és átmenő csavarral kell megoldanom a dolgot...
De amit mondasz nem rossz!Lehet akkor inkább nézek valami egyszerűbb normál metrikus menetű csavart és annak készítek menetet - így egy bonyodalom kilőve!
Köszi mégegyszer!
moha21: Hülyén fogalmaztam: az alaplapi tálcát csak példának akartam felhozni....
Utólag elkészített lemezekbe szeretnék ilyen menetes furatokat készíteni... (1mm vastag) -
kts88
aktív tag
válasz
urbanjozsi #7838 üzenetére
A vasalással elég jól lehet dolgozni, csak bele kell jönni
annó sokat csináltuk a suliba.
A maratás része is jó, de inkább vas-klorid, mert ha elrontod a keverést eléggé harap -
And
veterán
válasz
urbanjozsi #7848 üzenetére
80W-os, letört burájú higanygőz- (HgLI) lámpát használok előtéttel, meg ventilátoros hűtéssel. A bura maradhatott volna, de a dobozomban csak így fért el. A megvilágítás ideje hordozófüggő, műanyagfóliához 6..8 perc is elég, de pauszhoz vagy áttetszővé tett géppapírhoz 20..25 perc kell.
-
jaja1981
addikt
válasz
Jónak látszik.
Majd legközelebb kipróbálom.
Nem olyan vészes ez a sav gőzölése, csak nem kell fölé hajolni, és nem szabad zárt térben csinálni. -
Daneeka
senior tag
válasz
Én nem próbáltam de tuti működik, nem kockáztattam meg az ilyen gőzök belélegzését, de kb. így csinálják a legtöbben akiknek kell homemade nyák.
Vagy rendelsz ilyenektől http://www.satronik.hu/ , http://www.nyakexpressz.hu/ , google.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Kutya topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest