- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.tom
őstag
válasz
Vénchopper #5050 üzenetére
Jó munkát!
-
v.tom
őstag
válasz
Vénchopper #5048 üzenetére
Már van telefonokban vga kari. Az ujabb htc telefonokban ati vezérlők vannak. Egész látványos 3d teljesítménnyel.
-
v.tom
őstag
válasz
Vénchopper #5045 üzenetére
Jah, ha kell valami vagy érdekel valami szólj nyugodtan. Egyenlőre még jópár van a ventikből.
-
v.tom
őstag
válasz
Vénchopper #5043 üzenetére
80as ventiből van nekem sunon maglev, ami elég halk ahhoz képest hogy a fordulatszáma is viszonylag magas. Ennek van légszállítása nem ugy mint sok szuperhalk ventinek.
-
v.tom
őstag
válasz
Vénchopper #5041 üzenetére
Jelenleg 4 féle ventim van, mind új és gyári. A topicomban találsz róluk bővebb infót. Mekkora venti kell?
-
v.tom
őstag
válasz
Vénchopper #5038 üzenetére
Ha kell valamilyen venti csak írj!
-
v.tom
őstag
válasz
Vénchopper #5038 üzenetére
Parancsolj! Amit csak kívánsz!
-
draff
aktív tag
válasz
Vénchopper #5016 üzenetére
Hja kérem!
Az nem akvárium, hogy fejjel lefelé rakva kipotyogjanak a halak ... -
v.tom
őstag
válasz
Vénchopper #5025 üzenetére
Biztos nme lesz baja. A különböző belső elrendezések (alul vagy felül van a nyák), csak attól függnek hogy hol van a venti a tápban. Semmi gond nem lesz vele.
-
v.tom
őstag
válasz
Nem szabad hogy gondja legyen a tápnak.
-
Daemon09
őstag
válasz
Helló!
Gondja nem lesz a tápnak, nekem is volt már beépítve fordítva. Csak a csavar helyek nem fognak egyezni.
Üdv! -
válasz
A 12cm-es ventivel ellátott tápok mind "fejjel lefelé" vannak a házakban. Vagy legalábbis a nyák a plafonon van és lógnak az alkatrészek. Jó lesz az úgy.
-
Gorneck
legenda
válasz
Nem. Elviekben...
-
v.tom
őstag
válasz
Vénchopper #4976 üzenetére
Én is ezzel szórakoztam, de feladtam. Nálam lehet konfigurálni a csatlakozókat az integrált hangkari driveréből. Beállítottam hogy az oldalsó hangszórók kimenete, amit nem használok legyen normál front kimenet. Sikerült ugyanazt a jelet kapnom amit a másik(eredeti) kimeneten is kapok, de szarabb hangminőséggel. Pontosabban basszus nélkül szinte. Nem tudtam jobban megoldani. Ha valakinek van valami jobb ötlete engem is érdekel!
-
törölt tag
válasz
Ha az alaplap támogatja, akkor lehet. Pl. az IP35 lap tudja ezt. A HD audio managerben ott van külön a front mic, és front out (green) pár katt, és kikapcs a 7.1, és csak a front kimenet él.
Ha pedg a füles kábele rövid, hosszabbítókábel kapható. kettőt véve a mic kábelhez is jó.
Ha a kivezetés, és az alaplap közötti kábel rövid, akkor csak simán a megfelelő vezetékeket kell toldani. Egy régi gépből bontott vezeték is tökéletes erre a célra. A lényeg, hogy a megfelelő tüskére a megfelelő vezeték kerüljön. -
Zalaymate
senior tag
válasz
Nem. Legalábbis nem úgy, amivel én mondtam.
Az így néz ki: [link]
-
Zalaymate
senior tag
válasz
Vénchopper #4968 üzenetére
Nem. Ez csak fizikálisan szétosztja két jack dugóvá az 1-et!
mindkettőn ugyanaz fog szólni és nem lehet kikapcsolni külön egyiket sem!
Viszont ha a mélyládát hallgatod, akkor úgysem hallod, hogy mellette szól a fülesben is ugyanaz!
-
Pubszon
veterán
válasz
Vénchopper #4966 üzenetére
Veszel bármilyen vékony kábelt(pl hangszórókábel) és feldarabolod olyan részekre amilyen hosszu kell hogy meg tudd toldani a vezetékeket.
Aztán elvágod a front kimenet kábelét, leblankolod megtoldod a kábeleddel aztán leszigeteled. És ennyi. Szigetelni a zsugorcsövet ajánlom. -
Zalaymate
senior tag
válasz
Vénchopper #4966 üzenetére
Vegyél egy jack elosztót! műszaki boltban kb 100ft és annyi, hogy azt dugod a gép hátán a jack kimenetbe és abba meg beae az erősítőt és mellé a fülest! Így akár egyszerre is hallgathatod!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Star Trek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tudományos Pandémia Klub
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Óra topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged