- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- VoLTE/VoWiFi
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Régóta a gépemen vannak egy ilyen eszköz tervei, csak a gyártásra (gyárttatásra) vár. Még talán ebből a topicból egy kolléga akart ilyesmit venni és megterveztem, de befulladt.
Ha érdekel a dolog, leírhatnád az elképzeléseid privátban, hátha végül csak lesz értelme elkészítenem.
Ez egy custom ügyfél igényekre programozható venti/rgb szabályozó, mindenféle ventikhez és mindenféle szalagokhoz, többcsatornás hőméréssel.
-
abdulka1
őstag
Szia!
Nem tudom a link hiba okát, mert mikor posztoltam, még működött.
A lényeg, hogy kereshetsz 5,25 helyre építhető ventilátor vezérlőt, amin vannak szenzorok.(elég drágák)
Mivel az alaplapi szenzorok is pontatlanok, illetve a vezérlő szenzorának az elhelyezése se biztos hogy tökéletes helyre sikerül, biztosan lesz több fokos eltérés egymáshoz, és a valós értékhez képest is.
Szerintem elég a szoftveres kijelzés. -
abdulka1
őstag
Szia!
Keress egy olyan 5,25"-os venti szabályzót amin vannak szenzorok.
Kijelzi a ventilátor fordulatszámokat, és azoknak az alkatrészeknek a hőmérsékletét amikre szenzort rakod.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest