- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Régóta a gépemen vannak egy ilyen eszköz tervei, csak a gyártásra (gyárttatásra) vár. Még talán ebből a topicból egy kolléga akart ilyesmit venni és megterveztem, de befulladt.
Ha érdekel a dolog, leírhatnád az elképzeléseid privátban, hátha végül csak lesz értelme elkészítenem.
Ez egy custom ügyfél igényekre programozható venti/rgb szabályozó, mindenféle ventikhez és mindenféle szalagokhoz, többcsatornás hőméréssel.
-
abdulka1
őstag
Szia!
Nem tudom a link hiba okát, mert mikor posztoltam, még működött.
A lényeg, hogy kereshetsz 5,25 helyre építhető ventilátor vezérlőt, amin vannak szenzorok.(elég drágák)
Mivel az alaplapi szenzorok is pontatlanok, illetve a vezérlő szenzorának az elhelyezése se biztos hogy tökéletes helyre sikerül, biztosan lesz több fokos eltérés egymáshoz, és a valós értékhez képest is.
Szerintem elég a szoftveres kijelzés. -
abdulka1
őstag
Szia!
Keress egy olyan 5,25"-os venti szabályzót amin vannak szenzorok.
Kijelzi a ventilátor fordulatszámokat, és azoknak az alkatrészeknek a hőmérsékletét amikre szenzort rakod.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Spirit of GAMER!! Lègy a játèkok URA
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi