- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Algol
senior tag
válasz
Yodafon #16050 üzenetére
Itt ez a Noctua NF-A14 ULN 14 cm-es ventilátor. Ez alapból 800 RPM-en pörög - 11,9 dBA zajjal, ha felteszed a mellékelt adaptert, akkor 650 RPM-en a zaja csak 9,1 dBA. Első esetben 79,8 m³/h, utóbb még mindig 66,4 m³/h levegőt szállít, azaz egy óra alatt kicseréli egy átlagos magasságú, 20 négyzetméter alapterületű szoba összes levegőjét.
A 10 dB zajszint pedig az emberi lélegzet zaja 3 m távolságról.Miért kell akkor ennél alacsonyabb fordulatszám? Egyáltalán látszik a beépített ventilátor? Ha a látványra hajtasz, akkor tegyél valamilyen LED-fényjátékos ventit a gépbe.
-
Algol
senior tag
válasz
Yodafon #16048 üzenetére
Ahogy tornas írta ilyen fordulatszámon a stabil működést - értsd ezalatt, hogy nem áll le a ventilátor magától közben -, csak PWM-es ventilátorral, vagy visszacsatolást tartalmazó, a venti fordulatszámát figyelő vezérléssel lehet elérni. A nagyobb méretű ventilátor több levegőt tud szállítani, azonos fordulatszám mellett.
-
tornas
őstag
válasz
Yodafon #16045 üzenetére
Alulfesszel semmiképen...
Talán PWM-es ventinél megfelelő PWM vezérléssel (akár alaplapi, akár egy külső PWM-es ventiszabályzóval). De ez venti és PWM vezérlésfüggő is lehet.
De szerintem egy venti ilyen fordulattal semmit sem ér hűtés szempontjából. Ugyanott lennél, mintha passzívan hűtenél.
-
válasz
Yodafon #15934 üzenetére
Leginkább használtan, valaminek a bontásából pl, újonnan nem tudom hol találnál.
Mindenesetre, ha lesz is, akkor sem biztos, hogy esztétikusan meg lehet csinálni, és ha a kész megoldásokat jobban szereted, akkor szerintem inkább válassz a korábban linkelt nyomógombokból. Szerintem azok szépek, és nem olyan nagyon "izomból benyomósak". Legalább is én nem járok kondizni, és mégis kényelmesen benyomok egy olyan gombot, akár napi többször is
-
Algol
senior tag
válasz
Yodafon #15929 üzenetére
Nem értem, amit linkeltél (#15925)-ben, a 2-ik és a 3-ik sem kisebbek.
Azok is, meg amit mutattam is, 16 mm átmérőjű lyukba szerelhetők, előlapjuk 18x18 mm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Star Trek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bittorrent topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Óra topik
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest