- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
hoffman_
üzenetére
Értettem, de épp arra utaltam, hogy szakmailag nem tartom reálisnak a felvetést. A kollégád elektronikai szakember?
A kínai technikával sem jelent kihívást a "probléma" megoldása. Ezeket a szabályzókat széles körben alkalmazzák a LED-szalagok vezérlésére, a szaktopikban sem panaszkodott még rá senki (legfeljebb arra, hogy össze voltak keveredve az RGB-vezetékek).
Aki ért hozzá, szemre is megmondja, hogy ez így nagyjából épp megfelel a specifikációnak:
-
Kernel
nagyúr
válasz
hoffman_
üzenetére
3x2 A nem nagy kaland, ez PWM-szabályzó, 3 db FET kapcsol benne, 2A nem számít soknak.
(#18623) oneal1
Abban a topikban láttam régebben, ha jól rémlik, hogy némelyik fórumozó nagyon vágja ezt a ventilátoros témát.
Nekem ventilátor = ventilátor, nincsenek különösebb igényeim. Egyrészt gépteljesítményben sem (nem játszom stb.). Másrészt a gép, ami nálam a monitort és TV-t ellátja, a fal túloldalán helyezkedik el, ahol nyugodtan zöröghet, 7/24 órában is.
-
colker
tag
válasz
hoffman_
üzenetére
Én pl. egy régi rossz számtógéptápegység kapcsolóját használom erre a célra.Egy kis barkácsolással akár a számítógép ház elejébe is beilleszthető szépen és még viszonylag jól is nézz ki.
Nekem 1 50-60cm-es van a ház aljában és molexről viszem az áramot.
Innentől már a helyzettől függ hogy oldod meg.Függ attól mi van otthon,mik az esztétikai követelmények,hogy viszed a kábelt stb.
-
Kvazár
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmgyűjtés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Rocksztár lehet a ChatGPT-ből
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő