Legfrissebb anyagok

Mobilarena témák
	- Google Pixel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Ki, mit tud róla: xxlgsm
PROHARDVER! témák

IT café témák

Keresés
		Új hozzászólás Aktív témák
- 

hoffman_ nagyúr válasz  ZetorGumi

üzenetére ZetorGumi

üzenetéreazt tudom  abban bíztam, hogy van olyan desktop alaplap, ami fogadja a notiban lévő cpu-t - bár meg kell jegyezzem, hogy ilyenről még nem hallottam. a gépház egyébként mini itx, most hoztam fel, ahogy néztem benne van a táp elektronikája, csak a trafót kéri kívülről lényegében. ez azért baj, mert akkor gyanítom, hogy más tápot nem tudok belerakni, mert nem férne el. vajon ez helytálló gondolat? abban bíztam, hogy van olyan desktop alaplap, ami fogadja a notiban lévő cpu-t - bár meg kell jegyezzem, hogy ilyenről még nem hallottam. a gépház egyébként mini itx, most hoztam fel, ahogy néztem benne van a táp elektronikája, csak a trafót kéri kívülről lényegében. ez azért baj, mert akkor gyanítom, hogy más tápot nem tudok belerakni, mert nem férne el. vajon ez helytálló gondolat?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
		- Google Pixel topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Okos Otthon / Smart Home
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Affinity Designer
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Egymilliárd dollárt pumpál az NVIDIA a Nokiába
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
	- ASUS ROG RYUJIN III 360 ARGB EXTREME - 6 év Alza garancia - 2031.04.18.
- Zalman Z3 PLUS alsó tápos, plexi oldalú minőségi ATX ház! AkciÓÓ
- Corsair CX650F RGB 650W Moduláris Tápegység
- Thermaltake TOUGHLIQUID Ultra LCD Kijelzős vízhűtés!
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
	- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

abban bíztam, hogy van olyan desktop alaplap, ami fogadja a notiban lévő cpu-t - bár meg kell jegyezzem, hogy ilyenről még nem hallottam. a gépház egyébként mini itx, most hoztam fel, ahogy néztem benne van a táp elektronikája, csak a trafót kéri kívülről lényegében. ez azért baj, mert akkor gyanítom, hogy más tápot nem tudok belerakni, mert nem férne el. vajon ez helytálló gondolat?
 abban bíztam, hogy van olyan desktop alaplap, ami fogadja a notiban lévő cpu-t - bár meg kell jegyezzem, hogy ilyenről még nem hallottam. a gépház egyébként mini itx, most hoztam fel, ahogy néztem benne van a táp elektronikája, csak a trafót kéri kívülről lényegében. ez azért baj, mert akkor gyanítom, hogy más tápot nem tudok belerakni, mert nem férne el. vajon ez helytálló gondolat?