- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi Mi 10 - nem olcsóbb, hanem kedvezőbb árfekvésű
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
válasz
forceberg
üzenetére
Az én tápomon eredetileg piros színűek, a 6pines és a 8 pines csatik.... Na hát pont nem illik a képbe...
Ezért a VGA-khoz kapott átalakítókról fogom lecsórni a fekete műanyag csatikat!
Én már korábban feladtam a hosszabítós megoldást, mert pl 6pines hosszabítóval még nem is találkoztam....8-as is csak ATX12V-osban van, de annak semmi köze a vga csatihoz a profil szempontjából....
A tápom harisnyázásánál, hogy normálisan nézzen ki, nulláztam a garanciát, ugyanis szétszedtem....
Ezért úgy vagyok a moduláris vezetékekkel is, hogy méretre fogom szabni....
NA sorry, kicsit elkalandoztam....
fenergie84:, Neked sok sikert, hogy találj ilyen csatlakozókat! Ha nem sikerül, akkor sajnos az átalakítókról kell lecsórni. Persze az meg jó drága megoldás....
Esetleg ismerősöket körbe kérdezni, akinek nem fontos a modding és nem tervezi, hogy a VGA-ját eladja... Tőlük el lehetne kunyerálni egy két átalakítót....Lenne egy kérdésem: Mi a szakszerű neve annak lyukacsos lemeznek, ami ezen az MDPC-s gépen több helyen látható? Hol lehet ilyet kapni? Nagyon köszönöm!!!
Nekem ez a kedvenc gépem erről az oldalról... Nagyon baba - előszőr egyszerűenke látszik, de aztánn ha jól megnézi az ember volt ezzel is meló bőven!

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 9410 // i7 10. gen. // 16/356GB // Számla + Garancia //
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Csere-Beszámítás! Xbox Series X 1TB Játékkonzol! Ajándék Akkumulátoros töltőállomással!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Ezért a VGA-khoz kapott átalakítókról fogom lecsórni a fekete műanyag csatikat!
Én már korábban feladtam a hosszabítós megoldást, mert pl 6pines hosszabítóval még nem is találkoztam....8-as is csak ATX12V-osban van, de annak semmi köze a vga csatihoz a profil szempontjából....
Esetleg ismerősöket körbe kérdezni, akinek nem fontos a modding és nem tervezi, hogy a VGA-ját eladja... Tőlük el lehetne kunyerálni egy két átalakítót....