Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
geckowize
üzenetére
Szia!
Bocsi az éjszaka nem nagyon jött össze, hogy válaszoljak (fogzunk)... Neked is csak azt tudom mondani, hogy 07.12 után tudok foglalkozni a kütyüddel, mert most nyaralás jön.

Ha addig ráér akkor van pár alap eszközöm (multiméter, forrasztóállomás, labortáp stb.), és akkor azért az ezresért szívesen megnézem, hogy mi baja lehet. USB dugót nem nagyon lehet javítani, tehát ha az a gond, akkor új csatlakozót kell rárakni (szerintem van is itthon).
Ha a kis dobozkában van vezérlés is (ezt nem látom a képről), akkor az már nehézkesebb (szinte lehetetlen a sok apró integrált áramkör miatt) és akkor esetleg csak azt tudom megoldani, hogy egy fix feszültségről menjenek a ventik (feltételezve, hogy nem azokkal van a baj).

Üdv!

Imre
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- iPhone topik
- Haditechnika, harcászat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen széket vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest