- Milyen okostelefont vegyek?
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Netfone
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Huawei P30 - kell ennél több?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
válasz
Murderer69 #35 üzenetére
Győzikephone
Várjuk az új képeket. -
gizda
senior tag
k850-et tuningolt már valaki vagy azt se lehet a cid53 miatt
-
D27
aktív tag
Lenne egy kérdésem!
Hogyan tudok betenni egyedi SPLASH képet, hogy amikor bekapcsolom a telót, ne az a Sony Ericsson felirat legyen, hanem egy másik kép? Már meg is csináltam egy GIF animációt, csak tovább nem tudom.
Segítsetek pls! Nagyon sürgős! -
gizda
senior tag
válasz
LEFTHORSE1 #17 üzenetére
szupi ez a totyik jó ötlet volt
LEFTHORSE1 ez mi akar lenni
csinálsz egy új egyedi házat a k850-re ?
-
D27
aktív tag
M24: Na ilyet szeretnék. Csak az a fránya CID53!
Murderer69: Király!
Ezt Te csináltad
?
-
M24
tag
Nekem igy néz ki most a telom
-
M24
tag
Jah és még light effectet és töltöttem a telomra
-
M24
tag
Én amit lehetett szerintem mindent kihoztam a telombol w580im van.Vkp,flash menü,layout,fonts,walkman skin,indítóképernyö,camera drive,acoustic,elf.az elfel azt tudtam elérni hogy ha kitolom a telot meg visszacsuztatom hangot ad ki.
-
ssppiikkee
tag
igen ez csak skin a K810 en!
-
D27
aktív tag
válasz
ssppiikkee #25 üzenetére
A K810-en az csak skin ugye
? Köszönöm a válaszokat.
LEFTHORSE1: Köszönöm.
-
ssppiikkee
tag
Hát W200 on nem hiszem hogy van müködö 30FPS-es videó
amugy az az lenne hogy 30 képkocka / másodperc, tehát jó folyamatos felvétela GFX az grafika patch, magyarul képek cseréje ami a telóban van
a walkman mod meg ilyen a k810 es SW-n (nem a legjobb a minőség, de azért látszik
ezen meg 2 elf müködése látható, az egyik a napot irja, a másik meg az idöt, ott fent kicsibe
Kép -
D27
aktív tag
válasz
ssppiikkee #20 üzenetére
Na máris a kérdéseim:
1. Lehet hogy hülyének fog nézni mindenki, de az a 30 FPS videó mit takar, mert én is tettem ilyen camera drivert a W200-ra?2.A K810-es szofton mit takar a Walkman mód? Tettél bele Walkmant? Vagy mi
?
3. Mi az a GFX patch?
4. Ez mindenkitől kérdezem: Ugye az újabb SE telóknak van a menüjében valami "Média" menüpont. Olyat lehet-e tenni a W200-ra, vagy a W580-ra?
Minden választ előre is köszönök!
ssppiikkee: Ha esetleg a W200-ra is tennél VKP-kat, akkor megteheted SETool-lal, úgy, hogy kiválasztod a W200-at, a MISC filesbe betallózod a VKP-t, majd Write Script-re kattintasz.
T.adee: Na az se semmi!
ZoZa™: Akkor az iPhone-ommal fordulhattam volna hozzád is.
Nem volt magyar, ezért eladtam.
-
D27
aktív tag
válasz
ssppiikkee #20 üzenetére
Na máris a kérdéseim:
1. Lehet hogy hülyének fog nézni mindenki, de az a 30 FPS videó mit takar, mert én is tettem ilyen camera drivert a W200-ra?2.A K810-es szofton mit takar a Walkman mód? Tettél bele Walkmant? Vagy mi
?
3. Mi az a GFX patch?
4. Ez mindenkitől kérdezem: Ugye az újabb SE telóknak van a menüjében valami "Média" menüpont. Olyat lehet-e tenni a W200-ra, vagy a W580-ra?
Minden választ előre is köszönök!
ssppiikkee: Ha esetleg a W200-ra is tennél VKP-kat, akkor megteheted SETool-lal, úgy, hogy kiválasztod a W200-at, a MISC filesbe betallózod a VKP-t, majd Write Script-re kattintasz.
-
ZoZa™
senior tag
Samsung T-mobil kiírtása
iPhone magyar nyelv saját kezüleg, aztán ennek a felrakásából éltem -
T.adee
csendes tag
N 3210 vibramotor beszerelés
,e T10 18-as menüvel,kék ledekkel...istenem de rég volt már..
-
ssppiikkee
tag
én is szoktam tuningolgatni, de leginkább szoftveresen, meg néha hardveresen is, ha van rá időm!
Most 4 SE mobilom van: W200: ezen gyári szoftver + Flashmenü + Acoustic + Cam driver
W300: gyári szoftver + Flash + Acoustic + Cam driver + VKP patch
K550i: W610 szoftver + Flashmenü + acoustic + Cam driver 30 FPS video
K800i: K810 szoftver + Walkman mod + Acoustic + Camdriver + ELF file-s + VKP patch + GFX patchHardverest azt most a W300 on tervezek, egy led lesz a lényeg benne, még nem tom pontosan, majd ha megvagyok csinálok vidiót
-
D27
aktív tag
válasz
LEFTHORSE1 #17 üzenetére
Nagyon jó!
Egyébként hogy, miből csináltad ha nem titok, és milyen műszerekkel?
-
nemma
addikt
válasz
LEFTHORSE1 #17 üzenetére
Alakul, ügyes vagy, nagyon!
-
LEFTHORSE1
őstag
-
-
D27
aktív tag
válasz
LEFTHORSE1 #14 üzenetére
Tudom, tudom.
Csak rosszul írtam. Bocs.
És egyébként mit lehet majd a készülékeddel csinálni
?
Vagy hogy is képzeljük el ezt az egészet?
-
D27
aktív tag
válasz
LEFTHORSE1 #12 üzenetére
Igen, a lencse kicszedése jó ötlet, mert nem porosodiki, nem lesz ujjlenyomatos. Grat. hozzá!
És az egyéni kütyü. Sok sok sikert kívánok!
Majd esetleg a képekből mutatsz párat? -
LEFTHORSE1
őstag
Na ismét egy topik ahol majd otthonosan mozoghatok, én hardveres moddolásokat szoktam elkövetni a mobiljaimom: festés, (N95, K750) kamera védő üveglap eltávolítása K850-ről (ujjlenyomatosodott és belőlről porosodott). Ami még tetszik, az hogy alkotások is helyet kaphatnak itt, én most dolgozok egy kütyün és már 80%-a kész van, előre megmondom hogy ilyet tudtommal még senki sem csinált, kb. egy hét múlva jövök egy halom képpel ahol a gyártási folyamatot lehet követni és a végterméket megtekinteni. Természetesen szakmailag idevág
-
D27
aktív tag
A zacskós dolgot én is csináltam a W580-nál!
Nagyon jó! Mindenkinek ajánlom!Szerintem nem lenne rossz, de valahogy nem tudom elképzelni, hogy hogy megy az.
Egyébként YouTube-on van egy videó, amiben a W580 a kijelző érintésével működik.
Ilyen iPhone stílusúra van megcsinálva a menü meg minden. Na ez az érintős kijelzős dolog, na ez már tuning rendesen. -
tomsics
senior tag
Se T610-re próbáltam csinálni rezgőt.a hátlapon a se jelet kivettem helyére kicsi led.vékony vezeték a rezgőhöz és mikor hívás volt a led a rezgésre villogott.egy darabig ment is a dolog csak kipurcant a rezgő.a billentyüzet alá meg lila szatyorból vágtam egy kis kockát ,így lilás kéken világított
-
coyote55
őstag
Anno a Siemens M35 kijelzővilágítását LED cserével zöldről fehérre változtattam, a jobb olvashatóság (és a különlegesség
) miatt.
Tényleg jobban lehetett látni, de az akksi zokon vette, meg a fehér LED valósággal "beleolvadt" a panelbe
A fekete-szürke telefon eredeti zöld billentyű, és fehér kijelzővilágítással tényleg jól nézett ki -
tomsics
senior tag
teljesen igazad van
amúgy meg volt egy 3330-asom,majd félévig kajtattam utána adatkábelért,de meg érte mert a belsejét kicsit ki'tuningoltam'.Ami eddig fekete volt a kijelzön az féher lett ami pedig fehér az fekete,és még tettem bele egy külön kilépés menüt is.hála havernak aki szerezte a progit és a kábelt. -
<NewL>
addikt
De most komolyan,a régi 3310esre mindenki rakott előlapot akkor az most fel lett szpojlerezve?
A mostani telefonokhoz meg nem szivesen nyúlkálnak az emberek,gari elvesztése,meg azért egy jó 80K-s telefont minek tuningolni,amikor már a gyárba megtették.
szvsz vfelesleges a topic -
D27
aktív tag
Biztos mindenki látott már egy külsőre, belsőre vagy akár mindkettőre tuningolt autót. A telefonok tuningolása is így működik. Lehet külső, vagy belső tuning. Aki már esetleg csinált ilyet, az ide leírhatja tapasztalatait, véleményeit.
Külső tuningolása:
- A telefon elő- és hátlap cseréjével-
- A telefon átfestésével-
- A ledek kicserélésével lehetséges.Belső tuningolása:
- A legnagyobb memóriakártya belehelyezésével-
- A hangszínszabály állításával-
- Beállítások max.-ra vételével-
- Az acoustic, camera driver cserélésével-
- SE-nál a VKP-k, flash menük, Walkman skinek felrakásával lehetséges.Tehát röviden ez a topik lényege.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest