- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
erzol
őstag
Router beállításokban az állapotnál nyomj egy lecsatlakozást, ettől rendbejön.
Gyorsabb, mint az újraindítás.
Én hetente/havonta játszom ezt.
Néha előfordult, hogy a modemből kivettem a kártyát legalább 10 percre, mert csak ez segített, viszont utána kb. 1 hónapig teljesen jó volt. -
gabor9991
addikt
Igen, iQpro, az van nálam is, nekem most jött számla, nem volt 4700forint.Van egy 4 gigás adatkártyám is náluk, az 1700/hó, ha elfogy a 4giga 256kbit/s a lassítás.
4142 ripla:
atnezel a flottas topikba, ott rakaresel az iqpro flottara es le van irva minden.egy sim kartyas router kellene neked vagy egy mifi amivel meg tudod osztani a netet.ilyen mifit mar 10-12 ezerert lehet venni
-telefonrol irok, sajnos kozben az ekezetes karakterek es nehany irasjel nem ohajt mukodni, elnezest- -
4Grider
félisten
Nem rosszak ezek a telefonok, de nem routolásra lettek kitalálva, a megosztási lehetőség az egy funkció bennük. Kétéltűvel sem fogsz sem az autópályán, sem a vízen száguldozni, főleg ha úgy barkácsolod össze. Semmi nincs ingyen, a használható és tartós dolgok meg pláne nem.
-
4Grider
félisten
Leginkább az a baj az akkus cuccokkal, hogy elég gyenge a routolási képességük, mert az áramfelvételre optimalizáltak. Kevés áram->kis számítási teljesítmény. Ezért nem szoktuk őket 2-3 felhasználónál több kiszolgálására használni. Szóval nem az a fő gond velük, hogy ha lemerülnek, akkor fel kell őket dugni a töltőre...
-
Roland-87
aktív tag
Nekem ilyen E5577s cuccom van, és igen működik 2 3 eszközzel egyszerre is de ha mindegyik komolyabban forgalmazni kezd akkor hajlamos labilitásra (pl. oldalak nem elsőre töltődnek vagy félig vagy sehogy) de alapvetően 2 db 720p youtube elmegy gond nélkül, 2db 1080p bár annak ellenére hogy a sebesség kiszolgálná már nem mindig jön össze. Én ezt úgy oldottam meg hogy egy openwrt-s tp-link repeater módban csatlakozik az E5577-re és a Tp wifijére csaltkoznak a kliensek így részben tehermentesítve lett az eszköz és ilyen módon 4 5 eszköz egyszerre történő használata sem okozott gondot eddig melóhelyen tesztelve. Szóval ha nem akarsz tákolni nem ez lesz a te megoldásod. Ezek a mifik hardveres téren nagyon gyengék ennélfogva nem is bírnak egyszerre sok eszközt komolyabban használva is kiszolgálni. Én pl. 99%-ban a saját telómmal használom, ezt simán bírja és ha jó a térerő akkor 12-16 órát kibír egy töltéssel röhögve. A te felhasználási módodra egy rendes otthoni 4G router való, olyan amibe közvetlenül is lehet sim kártyát tenni, de ezekből nem tudom milyen a felhozatal manapság és hogy melyik mennyire jó és stabil.
-
törölt tag
Az e5577 a tesztje alapján működik USB modemként is (egy HiLinkes modemként). Nekem egy e3372 -m van, ami szintén HiLinkes modem. Win 10 Anniversary -val már megcsináltam, hogy a modem netét továbbküldtem a PC wifijén, és a telómmal teszteltem. Működött. Ugyanezt a Lan portra is ki lehet küldeni. Vagyis, nem vagy a kütyü Wifijére kényszerülve. Linux alatt még csak a modem működésig jutottam, a továbbosztás teszt még hátra van.
-
cocka
veterán
Böngészés, online játék, youtube.
Szeretnék én ilyen munkahelyet, ahol mehet az online játék és közben youtube-ozhatsz is. LOL Vagy a videonézegetés a munka része, netán az online játék is? Játékfejlesztéshez ötletbörze? LOL
egy hordozható wifi hotspot (mifi?) jó megoldás lenne.
3-4 ember youtube, online játék egyszerre egy wifi hotspotról, ami egy napig se bírja. Mókás lesz. Vegyetek inkább konnektorba dugható 4G routert annak több értelme van és le sem fog merülni. Annak legalább van külső antennája legalábbis a jobbaknak igen vagy legalább utólag vehető rá.
-
törölt tag
Biztos drága? Jól számoltál? A Telenornál közvetlenül egyáltalán nincs korlátlan adat lehetőség, úgyhogy nem tudom, hogy mi volt a kiindulási alap. Ha nem kell korlátlan, akkor viszont a flottánál se a korlátlan adatkártya árával számolj! A 25GB -os Telenor csomaghoz 5 rugó egy kitudjamilyen mifi. Plusz, aláíratnak két évet. Tehát, a flottás net havidíja, és a Telenoros net havidíja közti különbözetet kell szorohnod 24 -gyel, és Telenor oldalon hozzáadni még az 5 rugót. Na, akkor mennyi az annyi? Arról nem is szólva, hogy a Telenoros mifi függő lesz, és a Telenor a két év után is külön pénzt kér a függetlenítésért.
-
ctibor
senior tag
Sziasztok,
Lassan befejeződik a külföldi kiküldetésem, az év végén hazaköltözöm. Két kártyás telefonom van (ld. aláírás), a kinti szolgáltató sim-je és egy otthoni telekomos van benne, a legalapabb dijcsomaggal (Move XS), épp csak hogy fenntartsam a számot.
Itt a helyi sim-en van havi 1,5 GB adatforgalom, elég is. De otthon is szeretnék majd adatot használni.
Kérdés: egyszerűen válasszak majd egy másik díjcsomagot, amiben van elég adat opció is, vagy jobban járok, ha a másik sim slotba egy külön kártyát teszek, csak adat céljára?
Ha az utóbbi, akkor melyiket javasoljátok? Asszem, otthon is elég lenne havi 1, max. 1,5 GB. De a 4G sebességhez ragaszkodnék (a teló az összes frekit tudja, vagy 20 féle LTE sávot kezel).
Előre is köszi a jótanácsot, segítséget!
-
törölt tag
A korlátlan böngészés és e-mail a 80 -as, és 443 -as portok forgalmát jelenti. Ezek is vonódnak a 25GB -odból, de annak elfogyása után is lassítás nélkül működnek tovább.
Szerintem a flottás topik összefoglalójában linkelt táblázatot kéne átnézned. Pl. iQpro flotta, Alfa11: 4700Ft/hó, Telenoros, korlátlan adatkártya.
Új hozzászólás Aktív témák
- T15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10610U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Next level racing wheel stand 2.0
- Panasonic Lumix GX80 - makulátlan állapotban, sok extrával
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI Kitűnő Állapotban!
- ÚJ Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k (2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest