- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tsteve
senior tag
válasz
kleinguru #1452 üzenetére
akkor nem volt tiltott a roaming az esetedben... csak korábban az adatkereted nem volt használható külföldön ... jól látod, valahol 3 és 7 giga közt lesz az adatkereted külföldön.. évi 4 hónap erejéig... hogy ezt a 4 hónapot majd hogyan fogják ellenőrizni ill. kiszámolni majd, az számomra elég rejtélyes...
-
tsteve
senior tag
válasz
kleinguru #1450 üzenetére
ha valóban tiltott volt a roaming (azaz voice-ban sem tudtad használni külföldről haza) akkor elméletileg június 15. után is tiltott lesz... de ha a voice rész használható volt, akkor az adat rész is használható lesz külföldön hamarosan... vagy a jelzett 3 giga erejéig vagy a teljes 7 giga... erről a szolgaltatód fog dönteni, azaz hogy alkalmazza-e majd esetedben a 7.7 eurós szabályt vagy sem
-
4Grider
félisten
válasz
kleinguru #1447 üzenetére
Ha eddig is lehetett roamingolni a csomagoddal, akkor június közepe után ingyenes lesz mind a 7 GB roaming pozícióban is. Ha viszont kiköltözöl vele egy másik EU országba, akkor néhány hónap múlva adategyeztetésre fognak felszólítani.
Leginkább a korlátlan csomagokat és a hónapokra kinnmaradókat fogják érinteni az EU-s roaming díjak eltörlésével kapcsolatos apró betűs részek. -
tsteve
senior tag
válasz
kleinguru #1447 üzenetére
a számitásom szerint minimum 3 gigát kell kapnod roaming-ban... ha a szolgáltatód nem jelzi ezt a csökkentést feléd június 15-ig, akkor a teljes keret jár, ami otthon is... a telekom pl. teljes keretet ad külföldön is az uj csomagjaiban, a többiek eddig nem nagyon nyilatkoztak tudtommal... a teljes csomagdij számít, ez talán jó hír
-
H.Istvan25
senior tag
válasz
kleinguru #1366 üzenetére
Na akkor válaszolok:
Boszniában szerintem a legjobb az mtel. Kezőcsomag 4 márka, és az egyenleg is ennyi. Ha csak navigálni kell akkor ennyi elég is. Egy napra 100MB net 1,2 márka, szóval ha csak oda és vissza használod a két napra kijön a kezdőegyenlegből. Magyarországra a hívás 0,81 márka, ami sokkal kevesebb mint a roaming.
Lefedettség: [link]
Montenegroban vettem már én is kártyát, Telenort és Telekomot is. Sima személyi kell hozzá. A Telekom turista opciója a legjobb. 3 euro a kártya, és ezért kapsz 3 giga netet, 2 gigát külön a közösségi hálókra és korlátlan wifi használatot. Hazatelefonálni elég drága, kb 1 euró, de a voip gondnélkül megy vele (legalábbis nekem 2015-ben ment).
Lefedettség: [link]
Viszont nyáron érdemes lesz újra átnézni, mert szerintem változni fognak az árak, esélyes hogy lesznek mégjobb turista csomagok is.
-
Sztbeni
őstag
válasz
kleinguru #898 üzenetére
Hello!
Ezek a szolgáltatók vannak:
Hazatelefonálós csomagokat nem találtam.
Az mt:s-nél az adatsim 300 dinár 300 mega nettel. Ha elfogy, ilyen opciók vannak: [link]. A Telenornál 495 dinár a SIM 1GB nettel. Ilyen opciók vannak mellé: [link]. A Vipnél 300 dinár a kártya, 300 mega nettel. Ott alatta találod az opciókat.
-
club1
veterán
válasz
kleinguru #765 üzenetére
Sajnos a görög mobilpiac nagyon hasonlít a magyarhoz. (Ott is több bőrt húz le az állam a mobilszolgáltatókról.)
Három fő szolgáltató van a görög piacon, a Cosmote (helyi MATÁV), a Wind és a Vodafone.
Mobilnetre a Wind a legolcsóbb és a Cosmote a legdrágább. 3G lefedettségük pedig pont fordított, a Cosmote országos 900 MHz-es hálózata hasonló 3G lefedettséget ad, mint a hazai Vodafone 3G. Először mindenképp meg kell nézd, hogy ahova mész, kinek van 3G (esetleg 4G) lefedettsége (2G-n netezni Görögországban - főleg nyáron - nem egy élmény, sokszor használhatatlanul lassú).
(Utoljára két éve voltam náluk.)
Új hozzászólás Aktív témák
- 11 DARAB! DELL Latitude Laptop (Tartós-Golyóálló-Üzleti) 7410, 7430, 7440, 7320, 7320 x360
- Sony FE 24mm f1.4 GM
- 5 DARAB ! GAMER TERVEZŐ VÁGÓ LAPTOP -20 -50% NVIDIA 4050 , 4060 , 3070 , 3080 , Quadro 1000-5000
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest