Új hozzászólás Aktív témák

• Norby86

őstag

válasz goop #27954 üzenetére

"Az lehet, hogy jó a vodafone 3G lefedettsége, de olyan flottát ahol akár 4Gb adatot kapsz tőlük nem találsz.
    Az összes nagy vagy legalábbis jó ár/érték arányú adattal foglakozó flotta mind telenoros."

Abban igazat adok hogy ekkora adatcsomagot nem kapok más szolgáltatótol flottában ezen az áran, de az a baj amit már többen is mondtak és személyes tapasztalataim is vannak hogy sajnos folyamatosan szakadozik és lassú a Telenor internete.

Szóval én inkább vodafone esetleg telekom irányban mozognék. Inkább legyen pár száz forinttal több de ne szakadozzon. Nekem mint mondtam ugye, nincs B20 magyarul 800 mhz a telefonomban, így hiába jó a 800 MHZ-es 4G hálózatuk esetleg, én abból semmitsem éreznék meg. Igazából a t-mobillal is részben ez a bajom, hogy még itt Budapestne is gyakran eltünik a 4G-s 1800 mhz, és mivel a 800 mhz nincs meg a telefonomban, így vagy 3G-re vagy H+, esetleg edge hálózatra dob át.
    Vodafone viszont mindenhol erős 3G-ben én térképen is néztem és úgy hallottam több embertől.

Új hozzászólás Aktív témák