Hirdetés
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Átcímkézett TCL modellekkel nyit az Alcatel
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JackFeryll
őstag
Sziasztok!
Milyen flottát ajánlanátok nekem, vagy hol érdeklődjek ?
Telenoros vagyok, nagyon keveset beszélek így engem a percdíjak nem érdekelnek. Ami igen az a mobilinternet. 5000 forinton belüli csomagot keresek minél nagyobb adatkerettel.
-
Teko001
őstag
válasz
Andrewstarr #13898 üzenetére
Nem kell. Olvass vissza, írták jópáran, hogy kit kell keresni, aki ad kontaktot
-
Andrewstarr
aktív tag
Körbejártam a témát, úgy látom a DPI-n kívül nincsen élet.
A nyilvános flották mindegyikében van valami gikszer vagy plusz költség. Valaki cáfoljon meg, vagy segítsen, hogy hogyan kerülhetek be a DPI-be. MIndenféleképpen kell egy fideszes tag vagy ismerős?
-
csanady97
tag
Ki milyen flottát használ amit ajánlani is tudna.(T-mobile)
-
Zeki
nagyúr
válasz
Andrewstarr #13895 üzenetére
Okés. Néha van késés a kommunikációban. És nem mindegy mennyire terhelt a torony mobilnete.
-
Zeki
nagyúr
válasz
csanady97 #13893 üzenetére
Legálisan sehogy. Csak ha egyházi személy vagy, és a püspöki kartól kapsz igazolást.
Vagy ez csak az evangélikus flottánál van?
Mindegy, nem érdekelt soha.
Olyan flotta nem kell, ahonnan bármikor kidobhatnak, mert kiderül hogy csalással kerültem be.
Na meg nekem flotta sem kell, mert VOIP telefonálok. -
efká
tag
sziasztok! a telekomnál levő katolikus mobilflotta árai milyenek? hívás/sms díjak? előre is köszi
-
Roniroll
csendes tag
Üdv.
Érdeklődnék,hogy tudtok-e olyan flottát ahol korlátlan a net vagy közel az.
...hogy ez mellet a beszélgetés mennyi az már annyira nem lényeges.
Telenoros lenne az elsődleges,de ha nem az se a világ vége.Köszi
-
egyetemista
csendes tag
válasz
proScout #13804 üzenetére
A FREE Burek Flotta pontosan olyat kínál, amit keresel.
Hűség nélkül csatlakozhatsz, számod is viheted hozzájuk, alapcsomag brutto 3500 körül (diákoknak 3 ezer) van, amiben már benne van 150 perc lebeszélhetőség, 60 db SMS.
Egymást hívni ingyenesen lehet, percdíj az alapon felül brutto 12 Ft bármikor, bármely irányba, másodperc alapon. Korlátlan (unlimited) csomag náluk: brutto 9990,- Ft.
Elérhetőségük: ingyenesmobilhivas@gmail.com -
egyetemista
csendes tag
válasz
gyurcikaaa #13868 üzenetére
A FREE Burek Flotta pontosan olyat kínál, amit keresel.
Hűség nélkül csatlakozhatsz, számod is viheted hozzájuk, alapcsomag brutto 3500 körül van, amiben már benne van 150 perc lebeszélhetőség, 60 db SMS.
Egymást h FREE Burek Flotta pontosan plyat kínál, amit keresel.
Hűsívni ingyenesen lehet, percdíj az alapon felül brutto 12 Ft bármikor, bármely irányba, másodperc alapon.
Korlátlan (unlimited) csomag náluk: brutto 9990,- Ft.
Elérhetőségük: ingyenesmobilhivas@gmail.com -
HXY
addikt
Sziasztok! Ha valaki diák, akkor vessen egy pillantást az én előfizetésemre. Köszönöm!
-
_X10Dead_
aktív tag
Hello!
A nyáron durván megugrott a telefonszámlám, megoldást keresek.
Nem akarom kicentizni, így nagyjából az alábbi dologban gondolkodom:
- Korlátlan beszélgetés minden irányba.
- Kb. 0,5-1 GByte adatforgalom, esetleges túlforgalmazás esetén azért maradjon elég sávszélesség Google Maps-es navihoz (a 9,6 kbps-t azért keveslem...). Nem streamelek, nem webezek, nem torrentezek és voip alkalmazásokat sem használok, az adatkapcsolat a szinkronizáláshoz, levelezéshez, meg a Maps-hez kell.
- A telefonszámom meg akarom tartani.Ami van:
- Androidos, kártyafüggetlen, kétkártyás okosteló
- (Jelenleg) rózsaszín előfizetésAmi nincs:
- Hűség (sem készülékre, sem csomagra)- A közvetlen kapcsolat a szolgáltatóval előny.
- Hűségszerződést továbbra sem szívesen írok alá (ez inkább elvi kérdés, mint valós gyakorlati szempont, mivel 10+ éve nem váltottam szolgáltatót).
- Kaució, ilyen-olyan címkével ellátott egyszeri költség nem feltétlen válóok, de ha - mondjuk - fél éven belül nem térül meg, akkor inkább mellőzném.Kb az összes szolgáltató 10-11 ezer forintért kínál korlátlan csomagot (500 mega).
Az általam ismert legjobb flottás ajánlat nagyjából ugyanennyibe kerülnek (8100+tréfa, az eltérés nagyjából annyi, hogy nagyobb az adatcsomag (2 GB), és nincs x év hűség (viszont a flottakezelővel kell szerződést kötni)
Szóval, megéri egyáltalán szórakozni a flottával?
Illetve tudtok ennél jobbat? -
csanady97
tag
Üdv!
T-mobilnál milyen flottát ajánlotok ami havidíja nem több mint 3500 Ft és jó áron lehet telefont is venni. -
ntomka
nagyúr
Üdv! Most hogy van ez a DPI 10GB net? Nem tudom értelmezni, az ügyfélszolgálat szokás szerint balga. Ha aktiválom telenor online-on, akkor 2 év hűséget köt automatikusan? A korlátlan "jelző" miatt érdekelne a dolog.
-
törölt tag
Sziasztok,nemsokkára lejár a telenoros élőfizetésem.Melyik flottába érdemes belépni ahol esetleg jó áron tudnák készüléket is venni és van normális internet is hozzá?tudnátok ajánlani valamit,elérhetőséggel?Thx
-
cserix
tag
válasz
w.miki #13876 üzenetére
Valamint kedvezményekkel jön ki a fizetendő, amit ugye általában kifizettetnek, ha hűségidő előtt dobbantasz.
A gyakori kérdésekből idézet
------------------------
A számlámon nem a meghírdetett percdíjakat látom...Érthetetlen okok miatt a szolgáltató általános percdíjakat tüntet fel a számláján, amiből kedvezményt von le. E kedvezménnyel együtt kapjuk meg a mi tarifáinkat.
Jelen esetben ez így néz ki: netto 20Ft, a számla alján pedig -40% és -50% kedvezmény (ez utóbbi csak akkor látszik, ha valaki lebeszélte a havidíjban foglalt perceket)
-------------------------- -
w.miki
veterán
Prananadi (telefon) flottaval mi a helyzet?
Emlékszem régebben volt róla szó, de akkor írtátok, hogy valami nem kóser vele.
Úgy tűnt, hogy nem jobb, mint a HTFSZ, vagy a Jobbik. De már nem emlékszem, mi vele a baj.
A honlapon ez áll: (Nettó)
Havidíj: 1700 Ft (100%-ban lebeszélhető minden irányban) (Br: 2606)
Percdíj: 9Ft (hálózaton belül és vezetékes irányban) és 11 Ft (hálózaton kívül)
Ingyen SMS: 30 db (minden hónapban), ez után 5 Ft egymás között, és 20 Ft más irányba.
Mi is itt a trükk? -
evko
aktív tag
Sziasztok!
Olyan flottát keresnék, ahol a havidíj 3000ft alatt/körül van, a percdíj olyan 8ft+ára körül van és internet lehetőség is van olcsón.
Tud valaki ilyet, hasonlót?
-
Használt már valaki legfeljebb két éves T-függő telefonban Blue Mobile kártyát?
Működött?
-
bepken
veterán
tényleg értem, amit mondtok, meg nyilván én is így gondolom/gondoltam....csak a bemásolt levél megfogalmazása volt az, ami elbizonytalanított, hiszen abban gyakorlatilag arra buzdítanak, hogy mindenképpen független készüléket kell beszerezzek számlafordulóig
-
Zeki
nagyúr
válasz
Zirowe #13867 üzenetére
Így van.
Eddig Telenoros volt a flotta, a Telenor függő telefonok csak a Telenor sim kártyáját veszik be.
Ha most átmegy a flotta a Telekomhoz, akkor kapnek egy új Telekomos sim kártyát, és azt a Telenoros telefon nem veszi be. Csak ha független(ített), vagy vesz egy új Telekomos telefont. -
gyurcikaaa
csendes tag
Sziasztok!
Mini sztorim a következő:
Édesanyámnak van egy telenor-os előfizetése. Most jár le 1-2 hét múlva.
Nagyon sokallja a költségeket, és szeretne lefaragni kicsit, úgyhogy gondoltam segítek neki, hátha találunk egy számára megfelelő flottát.A számát meg szeretné tartani. De ha van valami jó ajánlat, és új szám kell, szerintem rá lehet beszélni.
A lényeg, hogy a havi díjban max 5 ezer forint körül gondolkodik.
Ha kevesebb, az természetesen jó.
Hallottam ilyen kaucióról, meg kártyadíjról. Ilyen dolgokra nem igazán szeretnénk pénzt költeni.
Úgyhogy ha van ahol csak úgymond belépek, és kész, az nagyon jó lenne.Olvastam itt visszább erről a dpi-ről.
De láttam, hogy számot nem lehet átvinni, csak egyik szolgáltatótól másikhoz, majd vissza.
Aki csinált már ilyet, vagy tudja, hogy működik, az leírná nekem, hogy ez időben kb mennyi, valamint milyen költséggel van egy ilyen oda-vissza út?Minden segítséget, és ajánlatot nagyon szépen köszönök előre is!
Szép napot mindenkinek!
-
Zirowe
nagyúr
-
bepken
veterán
válasz
Vangelis #13864 üzenetére
sablon szöveggel szólította volna fel az összes ügyfelét:
"Az új, kedvezőbb díjcsomag egy újabb szolgáltató (Magyar Telekom Nyrt.) együttműködésével válik elérhetővé. Az új díjcsomag elfogadása esetén a számok megtartására természetesen lehetőség van, számhordozás igénybevételével.
Az új díjcsomagba való tartozás előfeltétele:
- sim kártya csere (amelyet postai úton jutattunk el ügyfeleink részére)
- az új kártya használatának feltétele a hálózat független mobiltelefon készülékEzúton is kérjük tisztelt ügyfeleinket, hogy a független készülék meglétéről gondoskodni szíveskedjenek!"
a technológiai háttérre volnék kíváncsi....hogy egyáltalán lehetséges e az, hogy egy Telekom hálózaton működő flotta bekorlátoz azzal, hogy T függő készülékről ne engedjenek fel a toronyra? ...
-
Laca1212
őstag
Az aláírásodban szereplő Mi3-al használod az LTE-t? Az elég érdekes!
"A hardverhez hasonlóan adatátvitelben sem igazán kell kompromisszumot kötnünk. Egyetlen dolog hiányzik és az a 4G LTE,"
-
bepken
veterán
sziasztok!
a flotta, amiben immáron több, mint 8 éve vagyok, tegnap küldött egy levelet, miszerint az ehavi számlazárást követően egy másik céghez kerülök át. (már ez szimpi alapból)
a hihetetlen része viszont a következő: állításuk szerint, bár egy Magyar Telekom Nyrt. által üzemeltetett flottához kerülök, gondoskodnom kell független készülékről is, ugyanis csak így tudom majd használni az általuk kiküldött új SIM kártyámat....kérdem én: ez mégis hogy? és miért?
-
novake
tag
válasz
novake #13827 üzenetére
Sziasztok. Erre valaki?
A csatlakozásról szeretnék kérdezni.
-
dragon1993
őstag
Sziasztok ismerősömék régebben kaptak egy előfizetést ha minden igaz jelenleg a Telenoros Cég mester flottában vannak szeretnének még egy ilyen sim kártyát. Esetleg tudna ebben valaki segíteni ?
Illetve valahol meg lehetne nézni, hogy biztosan ebben a flottában vannak-e benne ? -
dptrsk
addikt
válasz
cserix #13850 üzenetére
Ha ilyen a SIM, akkor az USIM(4G képes).
Ha fekete, fehér, PannonGSMes stb. akkor nem 4G képes elvileg, de volt már olyan, hogy a fekete SIMet is felengedte 4Gre, de ha a linkelt képen levő SIMed van az tuti USIM.DPIben nincs 4G lehetőség, de a nagy sebesség nem feltétele a 4G hálóra kapcsolódásnak.
Nem tudom taglalták-e cikkben, röviden:
4G cellák kisebb frekvencián vannak, kevesebb toronyváltás kell, jobb akkuidő érhető el vele.
Kevésbé leterhelt, kisebb a ping, gördülékenyebbnek érzed a böngészést is.hirtelen ezek jutottak eszembe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Path of Exile (ARPG)
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Milyen TV-t vegyek?
- Fogyjunk le!
- Kedvenc zene a mai napra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest