- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
westcoastog
veterán
Ambíciózus vagy látom, ha érdekel beszállok, programozni ugyan nem tudok még, de a map és az egész játék fejlesztésébe beszállnék, legelsőnek azzal kezdeném hogy valahogyan megszerezném a clear sky sdk-ját, és megpróbálnám a mapot multiplayer mappá konvertálni, viszont még azt sem tudom hogyan lehetne a mapot kiszedni a játék fájljaiból.
Szerintem fölveszlek msn-re. -
westcoastog
veterán
Figyelj, ha ez a projekt adjisten beindul, kell még jó pár lelkes modder, először is fel kéne fedezni hogyan lehetne azt megoldani hogy az egész mapot hasznosítani lehessen, hogyan lehetne megoldani hogy minden játékos cuccát, utolsó helyét mentse a rendszer automatikusan, aztán ott van a szerverbérlés kérdése, ki fizeti, mennyi a fenntartása, 1000 emberhez és laggmentes játékhoz azért kell vas és egy nem gyenge netkapcsolat, kell ehhez egy kliens rátelepítve amin fut a játék a moddal és még sok száz gondolkodtató dolog. Mintha egy teljesen új játékot készítenél úgy gondolj bele, ergo a nehézségébe is.
Területbejáráshoz pedig, van olyan mod amivel sokkal több helyen lehet járkálni a pálya részek között, de szerintem az egybefüggő töltés nélküli map nem hiszem hogy meg oldható.
Na igen, a stalker multiban játékmódok vannak, ugye a tdm, dm stb, nem tudni hogyan lehetne megoldani hogy egy modolt játékmód működjön. Bár ha a san andreas multiplayerből indulok ki, ott is vannak rpg szerverek nagyon jól megcsinálva.
Vagy ha van olyan jó angoltudások, fel lehetne venni a kapcsolatot a gsc game world-el. Nagy durranást lehetne ebből csinálni, ha meg pénz kell majd reklámot kell tenni a játékba de ne legyen túl zavaró. Érdekel a dolog, de sok mindent meg kell tanulni még ehhez.
Nézegesd.
http://stalker.filefront.com/ -
westcoastog
veterán
Na várj, akkor képzeljük el a stalkert jóformán npc-k nélkül, töltések nélkül bejárható területekkel, multiplayerben, erre gondolsz? Csak ha ezt meg akarod játszható játékká valósítani oda kell egy kis csapat aki bele vág a modba, én is belevágnék szívesen, szerver miből honnan. Vagy még írj bővebben, mert számomra a világ bemutatása mondatodból még mindig nem derült ki teljesen hogy most végül is mi a célod vele, az oké hogy bemutatod, de tovább?
-
sviba
tag
Mióta elolvastam azt a mondatot a stalker megjelenése előtt, hogy "Mi nem azt akarjuk, hogy a statjaid, vagy az életerőd növekedjen, és aztán elmehess a nehezebb területekre. Mi azt akarjuk hogy te magad fejlődj, légy ügyesebb a célzással fegyvereiddel, taktikáddal, és bírkózz meg a nehezebb területekkel", azóta agyalok egy ilyen mmofps-en.
Az hogy elvedd a másik játékos cuccait, és így szerezz lootot... sehol sem jött be igazán. Ln2-játékosok tudnak erről beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple watch Series 9 41mm cellular hibátlan 2026.02. 24. Apple jótállás
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged