- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
westcoastog
veterán
Ambíciózus vagy látom, ha érdekel beszállok, programozni ugyan nem tudok még, de a map és az egész játék fejlesztésébe beszállnék, legelsőnek azzal kezdeném hogy valahogyan megszerezném a clear sky sdk-ját, és megpróbálnám a mapot multiplayer mappá konvertálni, viszont még azt sem tudom hogyan lehetne a mapot kiszedni a játék fájljaiból.
Szerintem fölveszlek msn-re. -
westcoastog
veterán
Van software development kit, csak nem tudoma clear skyhoz van e már, ha van akkor a clear sky map-hoz soc-os maprészeket is hozzálehetne tenni, azt hiszem map editor is van.
stalker mod portal.
Nem lesz egyszerű a dolog, lehet tényleg írni kéne a fejlesztőknek. -
westcoastog
veterán
Figyelj, ha ez a projekt adjisten beindul, kell még jó pár lelkes modder, először is fel kéne fedezni hogyan lehetne azt megoldani hogy az egész mapot hasznosítani lehessen, hogyan lehetne megoldani hogy minden játékos cuccát, utolsó helyét mentse a rendszer automatikusan, aztán ott van a szerverbérlés kérdése, ki fizeti, mennyi a fenntartása, 1000 emberhez és laggmentes játékhoz azért kell vas és egy nem gyenge netkapcsolat, kell ehhez egy kliens rátelepítve amin fut a játék a moddal és még sok száz gondolkodtató dolog. Mintha egy teljesen új játékot készítenél úgy gondolj bele, ergo a nehézségébe is.
Területbejáráshoz pedig, van olyan mod amivel sokkal több helyen lehet járkálni a pálya részek között, de szerintem az egybefüggő töltés nélküli map nem hiszem hogy meg oldható.
Na igen, a stalker multiban játékmódok vannak, ugye a tdm, dm stb, nem tudni hogyan lehetne megoldani hogy egy modolt játékmód működjön. Bár ha a san andreas multiplayerből indulok ki, ott is vannak rpg szerverek nagyon jól megcsinálva.
Vagy ha van olyan jó angoltudások, fel lehetne venni a kapcsolatot a gsc game world-el. Nagy durranást lehetne ebből csinálni, ha meg pénz kell majd reklámot kell tenni a játékba de ne legyen túl zavaró. Érdekel a dolog, de sok mindent meg kell tanulni még ehhez.
Nézegesd.
http://stalker.filefront.com/ -
westcoastog
veterán
Na várj, akkor képzeljük el a stalkert jóformán npc-k nélkül, töltések nélkül bejárható területekkel, multiplayerben, erre gondolsz? Csak ha ezt meg akarod játszható játékká valósítani oda kell egy kis csapat aki bele vág a modba, én is belevágnék szívesen, szerver miből honnan. Vagy még írj bővebben, mert számomra a világ bemutatása mondatodból még mindig nem derült ki teljesen hogy most végül is mi a célod vele, az oké hogy bemutatod, de tovább?
-
westcoastog
veterán
válasz
westcoastog #7 üzenetére
De ha van eredeti shadow of chernobylod, vagy clear skyod akkor multizhatunk.
-
westcoastog
veterán
Ha jól értem, egy saját stalker féle mmo készítésébe szeretnél fogni? Stalker rajongóként érdekel ez az ötlet, de nem tudom így mit lehetne ilyenből kisütni amatőrként.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest