- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
-
Multibit
nagyúr
válasz
#61392896 #3206 üzenetére
tévém tehet, hogy nem tudja kezelni ezeket az MKV fájlokat rendesen
Ilyen esetekben mindig azt szoktam mondani, hogy az eszköz legyen értem, ne fordítva! Azaz, ha ilyen buta a tévéd beépített lejátszója (egyébként minden tévébe épített lejátszó az), akkor érdemes lenne elgondolkozni egy mediaplayer beszerzésénEgyéb okokból is messze jobb választás, mint a gagyi tévés lejátszó.
-
Multibit
nagyúr
válasz
#61392896 #3200 üzenetére
Egyet találtam is, de a vietnámi sráéc túl gyorsan mutogat.
Belinkelnéd?
Keresgéltem elég sokat, de leginkább parancssoros srt extract-ot találtam. Olyat nem, ami grafikus felülettel (MKVToolNix) srt formátumba teszi ki a feliratot. MKVToolNixszel mks-be tudod kiszedni a belemuxolt srt-t. -
gerner1
nagyúr
válasz
#61392896 #3196 üzenetére
Nem kívánok "okosnak tűnni", de tapasztalatom szerint ezzel gyorsabban érek célba, a feltett problémával kapcsolatban. Tehát hamarabb lesz kész, használható konténerem a megfelelő felirat komponenssel. Ezért gondoltam, hogy neked is megoldás arra, amit kérdeztél. Ugyanakkor elfogadom, ha valakinek nem ez a gyorsabb, és egyszerűbb.
Az biztos, hogy én már végeztem volna a feladattal, Te viszont még mindig ezügyben posztolsz. Szerencsére több alternatíva létezik, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt.
-
Multibit
nagyúr
válasz
#61392896 #3198 üzenetére
Az MKVToolNix csak egy GUI, ahogy az MKVExtractGUI2 is. Mindkettő a parancssoros mkvmerge és mkvextract programokat használja. Éppen ezért kell az MKVExtractGUI2-t abba a könyvtárba tenni, ahol az mkvmerge.exe és mkvextract.exe programok vannak. De a te dolgod, ahogy gondolod...
-
gerner1
nagyúr
válasz
#61392896 #3194 üzenetére
Egyszerűbb ha keresel ilyen felirat file -t, és azt integrálod a konténerbe úgy, hogy azt állítod be defaultnak. Vagy, az is megoldás, hogy amikor integrálod a letöltött felirat komponenst, akkor az elől kiveszed a pipát ami neked nem jó, és így csak a letöltött "új" lesz benne (érdemes egyébként azt beállítani defaultnak, amit szeretnél)...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gyúrósok ide!
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged