- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edi1980
újonc
válasz
gerner1 #3060 üzenetére
Ez tényleg működik így, köszönöm szépen!
Viszont még mindig van 1 30fps-es 720p mkv-m, amire rá szeretném rakni a 25fps-es magyar mpeg2-ről kinyert hangot! Persze úgy, hogy előtte egymásra kellene illeszteni a videókat,mert nem ugyanonnan kezdődik a 2 felvétel! Itt mit alakítsak át mivé, mert gondolom, hogy csak egyforma fps-re kéne hozni a két anyagot?! -
sum-blink
aktív tag
válasz
gerner1 #3055 üzenetére
A TFM Audio-ban nem tudom a filmre passzintott angol és a mellé behúzott magyar hangsáv mellől kiszedni az angolt, hogy csak a magyarral kódolja újra. (Ha így mondják, laikus vagyok.) De biztos nem hiba vagy bug, valami nekem nem megy.
Most szereztem feliratot, lehet az lesz, amit mondtál. Két ilyen oldalon vagyok fent, sehol nem láttam még sajnos. (Illetve egy helyen nem túl jó minőségben a legelső, számomra elég rossz szinkronnal.) Privátban elárulod az oldal címét? Mert akkor nem variálnék vele. Köszi.
-
sum-blink
aktív tag
válasz
gerner1 #3053 üzenetére
Köszi. Na megnéztem ez már bonyolultabb progi és (lassabb is). Meg mindkét hangsávot időzíti, az eredetileg meglévőt is valamiért. Nem tudom kivenni a pipát.
Van egy olyan érzésem, hogy a VHS rip hangot vagdosni, meg tologatni kéne, ahhoz meg nem lesz kanalam.
De még FPS alapján próbálkozom csak nem engedi egyelőre.
(Pedig sokan lennének hálásak érte, a Star Wars Despecialized Edition-ök alá próbálok '95-ös, egységes szinkront tenni.)
-
sum-blink
aktív tag
-
Multibit
nagyúr
válasz
gerner1 #2978 üzenetére
A Doky586 által javasolt módszer "fake" konverzió. Az mkv konténer gondoskodik arról, hogy lejátszáskor történjen a képkockasűrűség átalakítás
. Ez abból is látszik, hogy ha kiszeded az ilyen mkv-ból a stream-eket, azok az eredeti hosszúságúak maradnak. Sajnos, nem mindegyik lejátszó díjazza ezt a muxolási módot. -
paolinho
őstag
válasz
gerner1 #2978 üzenetére
Bocsi, nem erre akartam válaszul, tévedésből az "Új" helyett nyomtam rá a "Válasz"-ra!
Amit viszont szeretnék kérdezni, az az lenne, hogy tudnátok olyan Subtitle Workshop-hoz hasonló feliratszerkesztőt ajánlani, ami be tudja tallózni az mkv kiterjesztésű filmeket is a szerkesztendő srt szövek mellé?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Konteó topic
- Bestbuy játékok
- Az OpenAI vezérigazgatója felhívta a Microsoft vezetőjét
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Eladó Toshiba 65" 4k HDR ANDROID smart tv.
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- HP JetIntelligence 410x patronok
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged