- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
goldenfish7 #5597 üzenetére
Örülök, hogy neked is bevált a kis kütyü!
Az általam feltelepített játékokról és az irányításukról itt és a linkelt hsz. előzményeiben írtam. A lényeg röviden: Tincore Keymapper-rel szinte minden játék irányítása megoldható (a girsoszkóposakat nem sikerült belőnöm).
Ha a "Touch/Click Mouse Button" nem működik valamelyik játékban, akkor a "Hybrid Pointer" és a "Click Hybrid Pointer"konfigurálásával tudsz eredményt elérni.
Nálam a "Move Mouse" a bal, a "Move Hybrid Pointer" pedig a jobb analóg kar a kontrolleren.
-
goldenfish7
tag
válasz
#79335424 #5598 üzenetére
Szia!
A menüben és játékok esetében akkor semmiképpen sem kelthető életre ez a "mouse touch" funkció? Jó lenne pedig...vagy ezt már csak egy gamepad orvosolhatja? Tincore keymapper-rel nem lehet valahogy legalább a játékoknál beállítani ezt a funkciót? Mert így eddig a videók terén "nyertünk", játékoknál nem...
Nem mintha annyira fontos lenne ez, de azért néha jól jönne. -
törölt tag
válasz
goldenfish7 #5597 üzenetére
Igen, a mouse wheel zoom nekem is hiányzik. Dolphin -ban a pinch zoom button -nal pótolható.
-
goldenfish7
tag
válasz
interstate76 #5596 üzenetére
Szia!
Igazad volt és köszönöm a megerősítésed! Tegnap érkezett meg a GEARBEST oldalról rendelt Mini MX III-as kütyüm cseh raktárból. Így nagyon olcsó volt, és gyorsan kihozta a postás mikor elérte a célországot.
Nem semmi a T-R42-höz képest ez a teljesítmény.Főleg az, hogy itt már ténylegesen Full HD -ban jelenik meg a menü is és a youtube-on is be lehet állítani a videóknál a 1080 p felbontást, amelyeket röhögve visz.
Nagyon pörgős, nem agonizál semmin, netezni is tökéletes, gyorsan töltődnek az oldalak.
Tetszetős az új android 5.1.1 is, nagyon szép az új elrendezés és a különböző új funkciók.Annyi hiányosságot tapasztalok, hogy nem ismeri fel automatikusan az egér középső, görgős gombját, mint "touch" funkciót és így egyes játékoknál nem tudom megnyomni a játékindító gombokat, mert azok inkább "érintőképernyő alatt" szeretnek lenni. Erre volt jó korábban, hogy a T-R42 felismerte, illetve hozta ezt a funkciót az egérnél. Illetve így lehetett azon a netes oldalakon nagyítani kicsinyíteni. Már két fajta egérrel is próbáltam, de magától nem hozza. Lehet ehhez valami alkalmazást letölteni vajon?
De leginkább a videók futtatásának teljesítménye nyűgöz le eddig, nem gondoltam volna, hogy egyszer kihasználom a Full HD monitorom teljesítményét.
Köszönöm, hogy rámutattatok erre kis csodára, hogy ez az igazi!
Akkor most már várjuk az octa core változatot?
-
interstate76
addikt
válasz
goldenfish7 #5595 üzenetére
Nagyon szívesen!
Sokkal-sokkal jobb.
-
goldenfish7
tag
válasz
interstate76 #5594 üzenetére
Szia!
Köszönöm még egyszer a gyors választ
, nagyon sokat segítettél, csak még azt szeretném tudni, hogy ettől a "nemkívánatos" RK3188T procitól jobb ez az Amlogic S905 Cortex-A53? Nagy előrelépés lenne egy ilyen proci váltás vagy csak egy kütyüvel több lenne otthon?
Köszönöm! -
interstate76
addikt
válasz
goldenfish7 #5593 üzenetére
Szia!
Nem ajánlottam 1 GB RAM-osat, a Beelink Mini MX Ver 1.0-ban 2 GB RAM van. A jelenleg legajánlottabb kütyüket itt találod.
10 ezer Ft körüli áron kapható az, ami nekem is van (Beelink Mini MXIII), és mind játéknál, mind pedig médialejátszásnál bőven elég neki a 2 GB RAM. A telefonomban is ennyi van és még sosem volt használatban egyszerre 1,5 GB-nál több, pedig nyüstölöm rendesen, szóval azt gondolom, hogy biztos van olyan, aki - androidot futtatva - rendszeresen 2 GB RAM felett használ, de azt is, hogy ez a felhasználóknak csak egy kis része.
Ősszel talán jönnek az S912 CPU-s eszközök Mali T8xx-es GPU-val - remélem, jók lesznek! Ha beválnak, és még komolyabb játékokat is simán visznek majd, mint amilyeneket a Mali T450, akkor lehet, hogy elférne majd a dobozban 3-4 GB RAM, de nem ismerem a topjátékok memóriaigényét.
Persze ha valaki 8-10 megnyitott lapon böngészget, és ezeket nem szeretné bezárni, amikor elkezdi tolni a RR3-at, akkor egy Mali T450-es GPU-val szerelt dobozkán is kevés lehet a 2 GB RAM.
-
goldenfish7
tag
válasz
interstate76 #5569 üzenetére
Szia!
Bocsi, de az első ajánlatodnál nem kevés az 1 GB RAM? Ettől függetlenül kenterbe ver egy T-R42-est az egyéb paraméterei miatt, azaz érdemes ezt megvennem egy T-R42-es kiváltására, hogy ez már nem akadozna több alkalmazás egyszerre való futtatásánál?
Nem értem, hogy nem dobnak piacra egy octa core procis, octa core GPU-s, 3 GB RAM-mal szerelt kütyüt kb. 60-70 dollárért, amikor telefonban már ez is megvan kijelzővel kb. 30 ezer HUF-ért, és ez már azért ütős lenne.
Köszönöm. -
géeles
aktív tag
válasz
zsozsoooooo #5590 üzenetére
Voltak már gondok hasonlóak is, valami ilyesmi appot kell keresned.
Próbálgass hasonlókat.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.woodslink.android.wiredheadphoneroutingfix -
zsozsoooooo
tag
Szasztok!
Vettem egy Andoer mk809IV 2/16 GB-os kütyüt (Red slider version). Nekem tökéletes nemgfelel, igen a wifije kicsit gyenge. Nem is annyira a jelerősséggel gond, az átviteli sebesség gyatra. használhatatlan. De ezt tudtam előre is. Szétszedtem, ebben már nincs külön antennavezeték sem, a red slider is csak egy darab csúszó műanyag, funkcionalitás nélkül.
Mindegy is, USB2LAN-ozok , még évekkel ezelőtt Somatom ajánlott megfelelő chipsetű eszközt, 50-70 MBit/seccel tolja, nekem ez meg is felel.Amiben viszont help kellene: Vettem hozzá egy Mele F10 Pro-t. A gyári rom van fent, és a Beállítások/Hang/SoundDevices-nél nem tudom kiválasztani, hogy TV-re adja a hangot vagy a MeleF10 Pro-ra. Ha többen nézzük pl egy filmet, mesét, akkor TV-n kellene a hang, ha egyedül én, mert pl a többiek alszanak, akkor Mele F10-be dugok egy fülhallgatót, és nem zavar a hang senkit. Ez lett volna a terv
Ez a régebbi MK808-asomon Finless 2.1-gyel tökéletesen ment.
Itt csak (emlékezetem szerint):
- Default output
- SPDiff
- HDMI Passthrough
közül lehet választani.De akármire is állítom, Mele F10-en jön a hang. Ha kihúzom a Mele F10 vevőegységét a MK809-ből, akkor egyből lesz hang a TV-n.
Tudtok segíteni? Romot kell cserélnem? Úgy olvastam itt, ha jól emlékszem, hogy Finless nincs is erre a kütyüre, csak valami NEO... prefixű ROM.
Üdv,
-
maxika2004
őstag
Sziasztok!
lehet nem jó helyre irok, de tudnátok segiteni, és ajálani egy androidos kütyüt, ami a 3d BD iso-kat viszi ?
... szóval lényeg hogy egy 3d-s pana aktiv 3d-s tv-n menjen rendesen a 3d !illetve egy sima is kellene olcsóbb, de jó
, amin csak mkv, és net a lényeg !
Elöre is köszi a segitségeteket !
-
pjen
félisten
válasz
interstate76 #5586 üzenetére
Ezt a lapost csak erre használom,nincsen képernyője.Tv tunernek kiváló.Digihez küldhetnél egy kódot próbára.
-
interstate76
addikt
Windows alatt nagyon erőforrásigényes a nyamvadt silverlight miatt. Androidon a leggagyibb, 1 GB RAM-mal szerelt mini PC-n is gond nélkül, gördülékenyen megy, windowson meg néha akad ezzel a CPU-val (tudom, hogy nem high-end cucc, de pl. a Digi Online meg sem kottyan ugyanennek a gépnek, szintén böngészőben futtatva), 8 GB RAM-mal és 30 Mb/s-os nettel.
-
nextman
aktív tag
válasz
PainKiller13 #5582 üzenetére
Hozzatennem, hogy amig tableten, telefonon jol nez ki a horizon go, nagykepernyon nem.
Egyszer probaltam igy meccset nezni, eleg szenvedes volt, nem nezett ki jol.
Vagy szaggatott, vagy a felbontas nem volt eleg jo. -
pjen
félisten
válasz
PainKiller13 #5582 üzenetére
Szia.horizon go megy,de a Tvgo nem azt írja nem támogatja a külső kijelzőt.
-
PainKiller13
őstag
Sziasztok.
Jó lenne venni egy Androidos boxot, de előtte olyan kérdésem lenne, hogy erre playről lehet telepíteni TV GO vagy HORIZON GO-t?
-
gettno
tag
válasz
#79335424 #5579 üzenetére
Okés! Elkezdtem már olvasgatni, csak qrva sok az infó, de kevés az időm... Hálisten vannak páran, akik ugyanilyen vackot újítottak. Majd nyáron lesz 2 hét szünet az utolsó és az első kamion között, azt nekifogok a boxom gyógyításának. Hátha az új már hibamentes lesz...
-
gettno
tag
válasz
#79335424 #5577 üzenetére
Igen, van Batch Tool-om, amiben van firmware frissítési opció. Az faxán be is olvassa a kapott .img fájlt.
Csakhogy a Reset gomb nélkül a PC nem akarja megismerni ezt a kici kínai teszvérkét!
Ezért kerestem volna megoldást a Reset gomb nélküli PC összekötésre.
Maga a kütyü műxik, csak elég sűrűn beadja az unalmast és újraindul. Gondolom nincs opció a firmware feltolására SD-ről, pendrive-ról?! Olyan progit hallottam, ami SD-ről bootol, és felrakja az SD-n lévő ROM-ot, bár szerintem itt ez is felejtős.
Elméletileg jön egy másik CS918T, remélem azzal jobban járok... Esetleg ha annak a driverét fel tudom kínlódni a PC-re, akkor esetleg van esélyem ezt is összepakolni?Hja kérem, 2-3 éve még az MK808B vackainkat bűvöltük KIZS kernellel meg Bob bátyó vackaival...
-
törölt tag
Az .img -t nem tudod recovery -ben flashelni. Az egyedül a gyári flashelőhöz jó, a Batch Tool -hoz (nem keverendő a Flash Tool -lal, amivel a custom romokat szokták flashelni). A Batch Tool -ban van egy flashelő opció, ami teljes radírt jelent, és egy update opció, ami csak frissít, de nem radíroz. Ha jól emlékszem, akkor a Batch Tool -ban is van egy gomb, amire mtp -ből, flash módba lép, és úgy tudsz flashelni, vagy update -elni. De, ez nem szentírás, mert kb. 2 éve láttam utóljára a Batch Tool -t, és én már a két évvel ezelőtti 3.14nákra sem emlékszem tisztán.
-
törölt tag
Ha a reset gombot nyomva, OTG -re adsz tápot, akkor a kütyü recovery -ben indul, és automatikusan frissítenie kéne a mikro SD gyökerében levő update.zip állománnyal.
A Batch Tool a gyári flashelő program, amin van firmware update lehetőség. Igen, kellenek a driverek, amik megegyeznek a Flash Toolos driverekkel.
-
gettno
tag
válasz
#79335424 #5560 üzenetére
Szia(sztok)!
Közben küldött egy IMG file-t a kici kínai, hogy ez a firmware update; plusz egy videót, hogyan kell feltenni.
Namost a videón az ember TV-hez csatlakoztatott boxot frissít (reset gomb, áramot kap, elenged, a zöld robot fekszik)... Szóval a szokásos, mikor az ember androidos készüléket gyógyítgat. Csak épp a közepe hiányzik a videonak.
Aztán küld egy leírást is, hogy a win7-es es géphez hogyan kell csatlakoztatni a boxot flash módban. Itt annyi az érdekesség, hogy a leírás szerint nyomjam be a reset gombot, csatlakoztassam az OTG-t és az áramot, majd engedjem el a reset gombot, így a számítógép felismeri. Aztán kattintsak a fimware update-ra, hogy frissítsen a készülék.Egyik megoldás sem tűnik jónak!
Kérdéseim:
1, Lehet, hogy a firmware micro kártyáról automatikusan telepedik, ha a TV-re dugom és flash módban elindítom a készüléket? Telefonnál tabinál a hangerő és power gombokkal lehet mozogni a feladatok közt, de ennek ugye csak 1 gombja van...
2, A PC-hez csatlakoztattam, és ugye nem ismeri fel, mert miért is tenné, nincs rajta PC driver, először azt le kellene gondolom bányászni hozzá a netről?!
3, Ehhez aztán ugye kellene még egy RK Batch Tool, amivel tudom vezérelni a boxot kívülről, és ezzel tudnám frissíteni a firmwaret?!Hát ennyi bajom lenne "csak"!
Köszönöm előre is a segítségeteket!
-
dussy
őstag
válasz
interstate76 #5569 üzenetére
Köszi a tippeket! Ezeken már szépen elfut egy RealRacing3 szintű játék?
-
dussy
őstag
válasz
interstate76 #5565 üzenetére
Az enyém Bt-os, a 22boltban vettem annó 19e magyar forintért.
Könnyen lehet ROMot cserélni ezeken?
Arra gondoltam, hogy egy custom ROM segíthet a kisebb akadásokon, döcögéseken,de később arra jutottam, hogy vennem kéne valami újabb kütyüt, amin pár játék is elfuthat.Ha most kéne választani, akkor milyen androidos boxot választanátok?
-
törölt tag
válasz
interstate76 #5565 üzenetére
K-R42 volt az RTL Wifis, BT nélkül, a T-R42 pedig az AP6210 -es Wifi (és integrált BT) modulos.
-
interstate76
addikt
Ezer éve volt egy K- vagy T-R42-esem, de bluetooth-osat akartam venni, amit az alis eladó küldött, abban pedig - a termékleírással ellentétben - nem volt, így eladtam és vettem helyette egy másikat, de akkor már egy másik típusra esett a választásom, szóval ilyen eszköz alig volt nálam, custom fw nélkül használtam, ráadásul már jó régen.
-
dussy
őstag
válasz
interstate76 #5562 üzenetére
Köszönöm!
Esetleg van valamilyen tapasztalat?
-
csinibá
tag
Szia!
Azért ne keseredj el teljesen....
Ha jó helyről vetted, szó nélkül cserélik. pld: aliexpress
Ha nem hibás, semmi gond nincs vele.
Az enyémet kb 2 éve nyúzom..
Film nézése wifin 720p-n meg se pörcen.. böngészés.. skype...jó pár játék a lurkóknak.
Kb erre találták ki, és ezt tudja is gond nélkül a gyári rommal.
Sok sikert hozzá!
-
interstate76
addikt
-
dussy
őstag
Sziasztok!
Van egy RK3188-as chippel szerelt android boxom, ha jól emlékszem T-R42-es.
Megvan egy ideje, de nem mélyültem el benne.
Érdeklődni szeretnék, hogy van-e erre valami custom rom, vagy bármi amivel frissíteni lehet a kütyüt.
XBMC-t vagy Kodi-t hogyan tudnám beüzemelni? (folyamatos hibaüzeneteket kapok)Minden infó, okosítás érdekel!
Előre is köszönöm! -
törölt tag
MK808 flashelés. A módszer ugyanaz, de mindíg a kütyüdhöz letöltött ROM -hoz csomagolt tool -t használd!
-
gettno
tag
válasz
#79335424 #5558 üzenetére
Köszönöm Somatom!
Megdúrtam a Freaktabot, találtam elméletileg megfelelő ROMot ehhez az Andoer-hez. Le is szedtem, hogy nehogy eltűnjön a Mediafire-ről az idő múlásával...
Ha lezárul a reklamációm, nekifogok és szétszedem, biztos-ami-biztos alapon belekukkantok.Az új ROM flashelésének metódusát keresem még, de először a "Keresés"-sel próbálkozom. Ha mégsem boldogulok, lehet, hogy jelentkezem még.
Szép napot!
-
törölt tag
A 3188 nagyon kevés. Kell az alaplap verzió és lehetőleg a wifi és bt modulok típusa is. Elvileg a dmesg parancs kimenete tartalmazza az egyes partíciók elhelyezkedését, ami szintén hasznos a ROM beazonosításánál. Továbbá, a dmesg -ből valószínűleg a LAN vezérlő típusa is kiderül.
-
gettno
tag
válasz
interstate76 #5556 üzenetére
A fene vigye el, most random vettem, mert 2/16Gb 33 dolcsiért nem tűnt rossz vételnek, a reviewek sem voltak aggasztóak. Épp dispute van folyamatban, videókat csináltam, hogy mennyire használhatatlan. Aztán majd keresek rá valamit...
Köszi a választ!
Kapjam szét és keressek valami használható számsort, vagy elég lehet a 3188T??? -
gettno
tag
Sziasztok!
Tegnap megjött a CS918-as kütyüm (RK3188T, 2G/16G).
Először a Google Services nem akart frissülni (így semmi sem akart frissülni), aztán manuálisan sikerült elindítanom, le is jött minden.
Viszont állandóan újraindul. Le akarok szedni vmi appot, lefagy, leáll, újraindul. A frissítésnél szintén előfordul.
Ha nem nyúlok hozzá, semmi baja, de bármit futtatnék, lefagy.
A háza nem meleg. A réginek a tápjával is próbáltam, hátha... Azzal is újraindul.Estére visszaállítottam a gyári beállításokra, az sem segített. Itt kiírta, hogy Android rendszer frissítése, majd 4-6 frissítés után leállt, és újraindult, így a 46 frissítés 5-6 reboottal jött le.
Van ötlete valakinek?
Köszi előre is!
Üdv: gettno
-
törölt tag
Hááát... A passzívomat a Tescoban vettem csak úgy, mert épp ott volt előttem. Az aktív meg gyorsan kellett, úgyhogy beszaladtam a Media Markt -ba és elhoztam egy 2 Amperest. Konkrétan egy ilyen Trustot.
Update: Edigis fényképről felismertem, hogy a passzívom is Trust. Ilyenem van.
-
tyuli76
tag
Üdv.
Régen jártam erre és nem tudom h jó e ez a cucc,meg h jó h ide másolom,de van 50% kuponom ha valakit érdekel,de lehet h más is megkapja
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest