Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsozsoooooo
tag
Szasztok!
Vettem egy Andoer mk809IV 2/16 GB-os kütyüt (Red slider version). Nekem tökéletes nemgfelel, igen a wifije kicsit gyenge. Nem is annyira a jelerősséggel gond, az átviteli sebesség gyatra. használhatatlan. De ezt tudtam előre is. Szétszedtem, ebben már nincs külön antennavezeték sem, a red slider is csak egy darab csúszó műanyag, funkcionalitás nélkül.
Mindegy is, USB2LAN-ozok , még évekkel ezelőtt Somatom ajánlott megfelelő chipsetű eszközt, 50-70 MBit/seccel tolja, nekem ez meg is felel.Amiben viszont help kellene: Vettem hozzá egy Mele F10 Pro-t. A gyári rom van fent, és a Beállítások/Hang/SoundDevices-nél nem tudom kiválasztani, hogy TV-re adja a hangot vagy a MeleF10 Pro-ra. Ha többen nézzük pl egy filmet, mesét, akkor TV-n kellene a hang, ha egyedül én, mert pl a többiek alszanak, akkor Mele F10-be dugok egy fülhallgatót, és nem zavar a hang senkit. Ez lett volna a terv

Ez a régebbi MK808-asomon Finless 2.1-gyel tökéletesen ment.
Itt csak (emlékezetem szerint):
- Default output
- SPDiff
- HDMI Passthrough
közül lehet választani.De akármire is állítom, Mele F10-en jön a hang. Ha kihúzom a Mele F10 vevőegységét a MK809-ből, akkor egyből lesz hang a TV-n.
Tudtok segíteni? Romot kell cserélnem? Úgy olvastam itt, ha jól emlékszem, hogy Finless nincs is erre a kütyüre, csak valami NEO... prefixű ROM.
Üdv,
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150-Pro i5 6500 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA 450W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Samsung A16 mobiltelefon
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest