- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"Nekem légyszi magyarul beszélni me lenni hülye és nem érteni xd"
Ez aranyos. De ha ezt nem érteni, akkor szerintem nem fogni bele system ui babrálni, mert lehet csinálni bada bumm.
A button savior egy virtuális gombsor. A home, vissza, stb gombokat tudja kihelyezni floatingként. A pro változatban ezen felül változtatható a gombok mennyisége, sőt a funkciói is. Én pl. az egyik gombra ráprogramoztam a saját screenshot programomat.
A floating egy lebegő ablak. Minden más felett látható. Ezzel a trükkel szokták áthidalni azt a problémát, hogy alapból a kütyü nem tud több programot, több ablakban kezelni egy képernyőn. Van pl. egy floating widget nevű program. Ha van a torrentnek widgete, akkor ezt lebegőbe tudod tenni, vagyis mindíg látható lesz, bármi is legyen a képernyőn. Ha ezt alulra teszed, akkor tálca. De hogy ne mindíg látszódjon, ezért a floating widget Tasker (és Locale, vmint E-Robot) kompatibilis. Ezek automatizáló programok. Az E-Robotot ugyanaz a Magyar ember alkotta, aki az Elixír2 -t is. Így ezek átjárhatóak. Az Elixír pedig többek között abban domborít, hogy jól alakítható widgeteket tudsz készíteni. Ha ezeket a lehetőségeket rendszerbe illeszted, akkor azt csinálsz a kütyüvel, amit akarsz. Minden úgy fog megjelenni, ahogy szeretnéd. Persze némi gyakorlás után. De épp erre valók ezek a kütyük. I Love This Game!
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Raspberry Pi
- Milyen autót vegyek?
- Battlefield 6
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Silver ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB 95%
- T14 Gen6 14" FHD+ IPS Ultra 5 225U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus Garancia 2026.
- Eladó MSI Gaming X 6600 XT 8GB
- Apple iPhone 16 Pro Black Titanium-Használt, karcmentes 99% akku Garancia 2028. 02. 23-ig ONE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- Vadiúj AM 4 procik! Raktáron! Kamatmentes rèszletre is! ÈRDEKLŐDJ!
- PlayStation 4 Slim 1TB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez aranyos. De ha ezt nem érteni, akkor szerintem nem fogni bele system ui babrálni, mert lehet csinálni bada bumm.