Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MIUI / HyperOS topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Apple Watch
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"Nekem légyszi magyarul beszélni me lenni hülye és nem érteni xd"
Ez aranyos. De ha ezt nem érteni, akkor szerintem nem fogni bele system ui babrálni, mert lehet csinálni bada bumm.
A button savior egy virtuális gombsor. A home, vissza, stb gombokat tudja kihelyezni floatingként. A pro változatban ezen felül változtatható a gombok mennyisége, sőt a funkciói is. Én pl. az egyik gombra ráprogramoztam a saját screenshot programomat.
A floating egy lebegő ablak. Minden más felett látható. Ezzel a trükkel szokták áthidalni azt a problémát, hogy alapból a kütyü nem tud több programot, több ablakban kezelni egy képernyőn. Van pl. egy floating widget nevű program. Ha van a torrentnek widgete, akkor ezt lebegőbe tudod tenni, vagyis mindíg látható lesz, bármi is legyen a képernyőn. Ha ezt alulra teszed, akkor tálca. De hogy ne mindíg látszódjon, ezért a floating widget Tasker (és Locale, vmint E-Robot) kompatibilis. Ezek automatizáló programok. Az E-Robotot ugyanaz a Magyar ember alkotta, aki az Elixír2 -t is. Így ezek átjárhatóak. Az Elixír pedig többek között abban domborít, hogy jól alakítható widgeteket tudsz készíteni. Ha ezeket a lehetőségeket rendszerbe illeszted, akkor azt csinálsz a kütyüvel, amit akarsz. Minden úgy fog megjelenni, ahogy szeretnéd. Persze némi gyakorlás után. De épp erre valók ezek a kütyük. I Love This Game!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ez aranyos. De ha ezt nem érteni, akkor szerintem nem fogni bele system ui babrálni, mert lehet csinálni bada bumm.