- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Bejelentette a MediaTek a Dimensity 9500-at
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én tegnap este másoltam egy filmet át a telóról. Először indítok egy hotspotot, aztán Servers Ultimate -ben készítek egy FTP szervert. Ez kiírja a mobilnetes elérést, de nem ezt kell a kliensben használni. Nekem eddig minden droid a 192.168.43.xxx IP -t osztotta hotspoton a kliensnek. Tehát a szerver címe maga a netet adó "router", vagyis a teló. Ez pedig a 192.168.43.1 IP -n lesz. Ehhez kell hozzábiggyeszteni a 2121 -es portot (vagy amire átírod, csak 1024 fölött legyen) és ennyi. Én telóról csináltam, de gondolom, Neked a Knox miatt nem rootolt a Note3. Ha a miniPC tud hotspotként működni, akkor arról is megy. Csak előtte kapcsold ki a lan -netet (eth), mert ha be van kapcsolva, akkor a routertől kap IP -t a teló és másolásnál szép, nagy kört fut az adat. Én így, közvetlen átvitellel, tegnap 3,5MB/s körüli értéket mértem SGS2 -ről, CC401BT -re, wifin.
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest