- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergio
csendes tag
válasz
interstate76
üzenetére
Igen ott lesz kapható.
Az ügyfélszolgálaton kaptam meg a telefonszámát: +36202167377
Le a kalappal, nagyon segítőkész volt, mert az MK808B kütyümbe nem tudtam behúzni az ext4-es particíót, és segített megoldani este. Ez is ritka, hogy egy ember ennyire segítőkész legyen munka után is.
Visszakanyarodva a lényegre, faggatam, hogy miket terveznek forgalmazni és mikor, azt mondta az ember, hogy szívesen fogadnak bármilyen tippet, igényt ezekkel az androidos készülékekkel kapcsolatban, amit lehet behozatják.
Nem hagyhattam ki az árakat sem, rákérdeztem miért lett ilyen drága, erre szólt, hogy láttam-e már az új árakat. Megnéztem, és szerintem most teljesen korrekt lett. Ha csak azt veszem, hogy a garanciát ők vállalják, befizetik az áfát, vámot, használati utasítást kaptam hozzá magyarul amit az emberünk készített, így ez igen korrekt szerintem. (Fényképezőgépet vettem náluk, nem akarom őket reklámozni (ezért sem linkeltem be az oldalt), de nagyon korrektek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest