Hirdetés
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Megtollasodik középkategória
-
Mobilarena
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ungibungi
csendes tag
válasz
Atomgeszi #11150 üzenetére
Köszi! Belevetem magam a korábbi hozzászólásokba!
... akkor eleve a meglévőhöz képest olyan használt újabb verziójú mobilt kellene keresnem amiben volt már ROM csere és működik benne a hívásrögzítés? .... úgy érzem, hogy ez sem járható út, hiszen tűt keresnék a szénakazalban!
Basszus ezek szerint meg kell tanulnom az android fejlesztést, hogy tudjak magamnak írni egy hívásrögzítő app-ot, ami reklámmentes és tökéletesen működik
?
-
-
-
p@gabi
tag
válasz
Atomgeszi #10063 üzenetére
Napi régész
Ezt is meg kellett élnem...
Ennyi év után úgy néz ki sikerült kijavítaniuk az adatforgalom számláló fordulónaphoz kötött nullázását (szóval ha nem elseje a fordulónap)
Pont mire nemsokára elhagyom az androidot
Nemrég kaptam a telómhoz frissítést
Tegnap 15.-e volt,mondom visszaállítom a teljes adatmennyiségre,ahogy az évek alatt már megszoktam
Erre látom,hogy már visszaállt
Hihetetlen,hogy erre ennyit kellett várni
Kíváncsi leszek azért,hogy össze jön e a következő hónapban is....
Egyébként hozott a frissítés más hibát,ami rosszabb ennél
Ha sokáig nem buzergálom a telómat,akár nappal,akár éjszaka is előfordult már,olyan mélyre alszik,hogy nincs ami felébressze belőle,és ez elég kellemetlen amikor reggel ébresztenie kellene
Nem reagál semmire,csak a hosszan nyomvatartott bekapcs gombbal való újraindítás a gyógyszer rá
Remélem mihamarabb javítani fogják,eddig ilyen problémám még egyik eu-s rommal sem volt -
M0RGI
őstag
válasz
Atomgeszi #10258 üzenetére
Ez 2022-es írás.
Én mondjuk már megint nem találom ezt a rohadt havi keret beállítást.#10259WhiteWalker: persze, az lenne a legegyszerűbb, de nekem pl. céges előfizetésem van 6 GB mobilnetet tartalmazó csomaggal amit nem lehet bővíteni...
-
-
p@gabi
tag
válasz
Atomgeszi #10063 üzenetére
Nem működik,már miui alatt sem működött
Minden hónap első napján éjfélkor nullázódik,bármi is van beállítva
Azt tudod te is csinálni,hogy a szolgáltatói appodban megnézed mennyit használtál belőle és beállítod azt az értéket
Majd amikor tényleg váltásod van beírod a teljes adatforgalmadat,majd elsején megint kezded előlről....
És ez már évek óta így megy
A hibajegy írására passz sajnos -
tknof1871
őstag
válasz
Atomgeszi #9878 üzenetére
A Térkép app Ausztriában is pontosan mutatta hol vagyok ha a célkeresztre kattintottam. Az Idővonal viszont elérhetetlen volt Ausztriában. Idővonalra kattintva írt valami olyat, hogy "Nem lehet hozzáférni" és talán még hogy "Ellenőrizzem az internetkapcsolatom".
A #9871 1. pontján annyit pontosítok, hogy itthon, Magyarországon, látható, hogy voltam Ausztriában, hol voltam, csak nem olyan részletes mint itthon. Talán az AGPS-hez lehet köze? -
válasz
Atomgeszi #9892 üzenetére
A jó isten mentse meg az embert Degec szülötteitől
gyulaszu
Tiltsd vagy inkább töröld le a facebook/meta services app-ot.
Adb alól kivitelezhetö cmd, UAD GUI vagy Adb AppControl (miui14-ről Hyos-re frissült telefonon) gond nélkül működik, stock Hyos passz, nincs tapasztalatom.
Egyetlen funkciója tudtommal, a fb alkalmazás háttérben való frissítése, a play áruház beállításaitól függetlenül, a hiánya nem okoz zavart a messenger működésében. -
válasz
Atomgeszi #9892 üzenetére
Hát, eddig nem találtam rá módot, de ha te tudsz megoldást vállalati flottásként, hogy a SIM kártyán kívül lényegében semmi máshoz nem férek hozzá, akkor köszönöm ha leírod a módját! Rákérdeztem még tegnap a Voda topikban is, nem szeretnék ezzel itt offolni.
-
-
user26
senior tag
-
iFriend77
csendes tag
válasz
Atomgeszi #9700 üzenetére
Ez a ftp dolog nekem nagyon kínai. Idáig samsung telefonjaim voltak, azokat ha rákötöttem gépre, kiválasztottam a fájlátvitelt, ekkor a windows felismerte a telefont és megjelent oldalt a kis értesítő amiben kiválasztottam hogy külső meghajtóként szeretném használni majd a windows intézőben a meghajtóknál megjelent a telefon ikonja ami megnyitotta a telefon fájl- és mappa rendszerét és szabadon tudtam a másolgatni bármit a gépről a telefonra és a telefonról a gépre. Ezt szeretném a Poco-val is.
-
tt_to
tag
válasz
Atomgeszi #9661 üzenetére
Igen, azzal kezdtem most is mint ahogyan a korábbi telefonomnál is, hogy Mi Unlock (mi-unlock-7-6-727-43 verzio) feltettem, de nem oldotta fel (vagy legalább is nem írta ki). Ezután kipróbáltam még vagy 3x, ugyanez volt az eredmény, pedig minden be van állítva ahogyan a nagykönyvben le van írva (mobilnet bekapcsolva, fejlesztői beállítások megcsinálva stb..). Elkezdtem utánaolvasni hogy szükséges a HyperOS-nél a Xiaomii community app (bár azt most sem értem hogy minek kell ez, de ezt erőltetik valamiért fórumokon), de ez sem oldott meg semmit. Ezután olvastam hogy csak a 18:00 idő a megfelelő, mert a xiaomi sorba állítja a parasztokat, és erősebbkutyabaxik elve alapon akinek elfogadja a kérést az jó, akinek nem az így járt. Én azt hiszem 18:00:30 másodperc körül kattintottam rá, de ezután sem láttam hogy visszaszámolná az időt az unlock-ig... hétfő-kedd nem voltam otthon 6 órakor így ki sem tudtam próbálni. Mai napon talán 6-kor otthon leszek és meg tudom nézni.... de ez egy viccnek tűnik így.
Te meg tudod mondani hogy akkor ez a Xiaomii community app tulajdonképpen minek kell a telóra? Mi célt szolgál? Mivel leszek ezzel előrébb ha nem kell az unlock-hoz?
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Atomgeszi #9115 üzenetére
Pl ezzel a képpel valami eszméletlenül jól felpimpeli ha az "ég" opciót valasztom. Nem holmi gagyi effektet tesz rá , hanem frankón mintha photoshoppal lenne szerkesztve , észre sem lehet venni , úgy megcsinálja.
De akár a bokeh effektet is egy portré képen.
Az előző képre raktam egy AI naplementét:Brutál
-
Danecay
addikt
válasz
Atomgeszi #8951 üzenetére
Lehet én értettem félre, de nekem az jött le hito a #8943 hozzászólásában arról érdeklődött, hogy abban az esetben kell e wipe, amennyiben a jelenlegi xiaomi.EU-s rom-ját, nem xiaomi.EU HyperOS-re frissíti, ami így logikus is. Számomra ez alapvetően is így jött át, amit a #8945-ben meg is erősített, hogy nem írhatott másról, hiszen nem is volt tudomása xiaomi.EU HyperOS ROM létezéséről.
-
-
pilipi
aktív tag
válasz
Atomgeszi #8838 üzenetére
Ezzel nagyon mellélőttél
Már kinőttem a ROM-olgatásból, elhiheted csináltam eleget.
És nem csak felraktam őket, hanem készítettem is.
Mondjuk az emberiség 99,9% imád okoskodni és imádja megmagyarázni, hogy milyen szuper is az amit vásárlás után azonnal le kell cserélni.
HA annyira remek vedd ki azt a 6 pipát és használd -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Atomgeszi #8731 üzenetére
Érdekes, ha valami be van bizonyítva, akkor mindjárt "Teljesen feleslegesek ezek, további szép napot"
De az teljesen helyénvaló, hogy egy 3 éve létező ficsőrt "Ezt is átemelték az iosból" egy MIUI specifikus témában, ilyen komment sújtson..
Mea culpa én is elfelejtettem, hogy létezik ez a ficsőr, pedig anno próbálgattam is, de nem kellett soha használni.
Nem tudom, hogy kinél mi van beakadva, de nem én kiáltok mindig ioscopyt mindenre..
Feleslegesek ezek. További szép napot
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Atomgeszi #8528 üzenetére
Sikeresen console-ban beírtam a adb shell pm clear com.miui.gallery
Most újra be is tölt minden képet és videót.. akkor elvileg ez a parancs működött.
Mondjuk amúgy ez felettébb vicces, hogy kb 3 hete folyamatosan bugos az adott heti buildben a galéria mindenkinek, de ezt hétről hétre nem tudták megoldani. Mindenkinek egyénileg kellett ADB-ben eddig ezt így megcsinálni. Ezt nem értem..
Mostanság Fastboot módban frissítem(az A14-es TWRP sokaknál bugos így nem mertem még azt felrakni
) a rendszert, itt viszont a TWRP-hez hasonló wipe dalvik and cache nem megy le automatikusan?!
-
-
válasz
Atomgeszi #8389 üzenetére
A galériában, a jobb felső sarokban lévő 3 pötty alatt érhető el. (stock miui 14.0.5.x.x, A13).
WhiteWalker
Talán a Shareit is megér egy próbát, régebben azt használtam file küldésre, emlékeim szerint nem árt mellé privát dns, mert hajlamos az app túl tolni a reklámokat. -
crok
nagyúr
válasz
Atomgeszi #8354 üzenetére
A beetetésnek vége
Nincs ebben semmi érdekes, még a kamera app is csinál call-home-t, az megvan? Az effekteket meg hasonlókat úgy szedi le "otthonról" (a Xiaomi.EU ROM is egyébként csak az nem kínából hanem a saját szervereikről).
@WhiteWalker: nem tudom miért mindenki az AppControl-t használja amúgy (értem hogy ingyenes de csomó kényelmi része fizetős), mikor ott van az egyébként az ingyenes és 99.99% alkalmazáshoz leírást is nyújtó Universal Android Debloater (UAD) GUI és még feltétlen PC se kell ha az ember Shizuku-t használ + Canta-t esetleg vagy akár a Swift Backup-ot is lehet erre használni.. vagy az AppManager..
-
válasz
Atomgeszi #8314 üzenetére
Nem rossz alternatíva a tw rom, a gyári miui tárcsázó, névjegyek, sms, hívásrögzítő appokat tartalmazza, bl zárható, nem lesz tégla a telefon. Az a pár kompromisszum elfogadható ami vele jár (10mp aod, a theme app kevesebb funkciót tartalmaz, töltési animáció nem testre szabható, bekapcsoló gomb kevesebb funkcióval bír..stb).
Cserében, nem kell bűvészkedni x időnként a google miatt. -
gingerbalm
aktív tag
válasz
Atomgeszi #8316 üzenetére
az elérhető legfrissebb telóspecifikus tajvani rom (mondjuk én a telót is idén vettem újonnan, mert ez még IPS, az amoledtől kifolyik a szemem), 12-es android, 14-es miui, idei szeptemberi biztonsági frissítéssel, nagyon megnyerő volt, hogy semmi BL-nyitogatás, unlockolás nem kellett hozzá
-
gingerbalm
aktív tag
-
crok
nagyúr
válasz
Atomgeszi #8312 üzenetére
Hivatalos letöltőoldalán is csak Global EEA (EUXM), Global (MIXM), orosz (RUXM) és tajvani (TWXM) van.. bumm, szívtál.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 11 128GB, Akku: 83%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest