- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tökimanó
senior tag
válasz
kosinalajos #8048 üzenetére
Szerintem ezen a képen MIUI 14 és Android 13 van. Ami nem Android 14.
Megelőztek -
válasz
kosinalajos #8048 üzenetére
Az Android verzió 13.
A MIUI az más, az persze, hogy 14. -
kosinalajos
csendes tag
válasz
Viktor0610 #8045 üzenetére
Igen, meg [kép] .
-
-
hroberto
veterán
válasz
kosinalajos #8041 üzenetére
Szerintem Android 14 frissítésre gondolsz, mert azota ilyen az óra.
-
Landsmann
addikt
válasz
kosinalajos #8041 üzenetére
Redmi Note 10 5G-n ugyanúgy kint van az ikon mint korábban. A héten volt frissítés.
-
kosinalajos
csendes tag
Miui 14 frissítés után nem jelenik meg az ébresztőóra ikonja az állapotsorban, csak ha "lehúzom". Azt nem lehetne valahogy visszaállítani? Hogy amint beállítok egy ébresztést megjelenjen? Nekem az jelentette azt, hogy be van állítva az ébresztő. Így bizonytalannak érzem. Köszi. XiaomiRedmiNote12pro5G
-
sp33dypr0
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni a következő hiba megoldásával kapcsolatban.
Xiaomi 12T telefonom általában néma üzemmódban használom, ilyenkor mindig rezeg, nem tapasztaltam még problémát. Ha visszaváltok normál üzemmódba, akkor rezgés csak bejövő hívás esetén van, értesítés esetén csak hang, rezgés nélkül (Outlook, Gmail, stb.).
Amiket eddig próbáltam:
Beállítások / Hangok és rezgések / Rezgés híváskor, rezgés néma üzemmódban --> bekapcsolva;
Rezgés és haptikus visszajelzés / Értesítések rezgése --> bekapcsolvaA haptikus visszajelzések ki vannak kapcsolva.
MIUI verzió: MIUI Global 14.0.15
Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
Tökimanó
senior tag
Ezek a beállítások:
Ez meg az eredmény : [link] Hihetetlen, de semmi nem változik és marad ahogy volt. Kimaradt valami?
Mókolva nem volt, mivel nem értek különösebben a variálásokhoz. Így aztán jobb ha nem piszkálom.Bocs! Most nézem hogy elég homályos a kép. Remélem azért kivehető a lényeg!
-
n2066
tag
válasz
Tökimanó #8026 üzenetére
A kapcsolatok és megosztás menüpont alatt a dns módnál válaszd a privát dns-t és ezt pötyöd be: dns.adguard.com majd okézd le. Ez minden telón működik. Az Adguard appot sem kell telepíteni. El is távolíthatod az Adguard appot hogy ne zabáljon felesleges módon akksit egyebet. Én így használom... Pipa
-
zsoltip
őstag
Üdv Fórumtársak!
Mi 10 Pro 5G készülék, xiaomi.eu 14.0.4.0 ROMYettel nem támogatja a WiFi hálózaton keresztül történő telefonálást, vagy a MIUI?
A rendszerben elő hívtam, elérhető a SIM card settings menüpont alatt, de nem látok váltást. -
válasz
Viktor0610 #8029 üzenetére
Nem maga az akkukímélő kapcsol be neki, hanem a MIUI optimalizáció által ez.
Ő erre gondol.
-
crok
nagyúr
válasz
Tökimanó #8030 üzenetére
A Beállításokban a Kapcsolatok alatt a VPN beállításokban van olyan hogy állandóan menjen.. vagy ilyesmi, most nincs MIUI-s készülék nálam
De ott lehet még ilyet állítani hogy az AdGuard VPN-je legyen mindig aktív.
Plusz egyébként van bármi mókás mókolás amit előtte csináltál? Debloat, bármi? Háttérben cache ürítés sincs ugye bekapcsolva az akkukímélés alatt? MIUI kanossza, etc..
-
-
Tökimanó
senior tag
válasz
Viktor0610 #8029 üzenetére
Elvileg mindent átnéztem. Elvileg minden úgy van állítva hogy ne legyen az akku kímélő bekapcsolva. Gyakorlatilag mégis átvált és bekapcsol. Hihetetlen. Ma már nem foglalkozom vele tovább. Holnap újból végigmegyek mindenen. Aztán lehet falhoz vágom a telefont
-
-
Tökimanó
senior tag
válasz
Viktor0610 #8027 üzenetére
Most tettem egy próbát. 10 másodperc alatt átváltott. Nem értem. Helyesbítek. Újabb próba. Beállítottam hogy nincs korlátozás és visszaléptem a beállításokhoz. Aztán visszaléptem az akkuhoz, már vissza is állt a kimélőre.
-
-
Tökimanó
senior tag
Üdv! Nem tudom jó helyen járok vagy nem, de nem igazán tudom hol érdeklődjek. A telefon Xiaomi Redmi Note 10S. Régóta fent van az AdGuard a telefonon. Sokáig nem volt bajom vele de egy ideje kiakaszt. Igazából nem is vele van a bajom, szerintem a rendszerrel van valami. Hiába van zárolva az alkalmazás, hiába van az akkumulátor "nincs korlátozásra" állítva, állandóan visszavált "akkumulátor kímélő" módba. Ebből kifolyólag pedig sűrűn le is áll az AdGuard és jönnek a reklámok. Tud valaki valami megoldást rá hogy ne álljon át kímélő módra és normálisan működjön a reklámblokkolóm?
-
-
Plug Life
senior tag
válasz
Tompika777 #8022 üzenetére
Megjelent egy [link] lista ami szerint régebbiek is megkapják, persze lehet hogy kamu...
-
user26
senior tag
"Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy nem lehet bekapcsolni az a2dp harver tehermentesítésének a letiltását. Ha bekapcsolom kiírja, hogy ehhez újra kell indítani a telefont, de újraindítás után kikapcsolva marad. Ötletek? Xiaomi 11 Lite 5G NE - rootolt (magisk) MIUI 14 xiaomi.eu ROM (STABLE, lisa)"
Szeretnék segítséget kérni hozzá. -
-
D1L1ZS
őstag
HyperOS [link]
-
Nerazim
őstag
Udv!
Bocs, hogy ide is beirom, de sos kellene egy kis segitseg.
Kollégám kislányának Redmi 9C van (eléggé halott a topic azért jöttem ide). Kikapcsolás után próbált belépni a telójába, de a mintát - amire esküszik - nem fogadja el a telefon. Mit lehet ezzel így kezdeni szerintetek? -
-
-
Nagyon régóta MIUI-zok, illetve Viber is fut, viszont kérdés.
Ez a készülék honnan van? A ROM elvileg Global Stable, tehát nem valami variált cucc.
A másik, szerintem azonnal mentsetek mindent, és gyári beállítás nullára.
A random képek a telefonról származnak? Nem lett társítva esetleg asztali viber gépen?
-
Landsmann
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest