- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tud valaki segítséget adni abban, hogy újraindított bírósági ügy esetében, amiben az adóstól szeretném visszakapni a tartozást, meddig érvényes? Mert ugye elég borsos eljárási illetéket fizettem, és ahhoz képest semmilyen bővebb információt nem mondtak erről. Elvileg küldenek neki egy hiv. okiratot hogy tartozik xy összeggel, és meg kell térítenie. De így úgy sem fogja. Tehát mi a további teendő ilyen esetben?
-
-
válasz
cellpeti #355 üzenetére
Nehéz lesz, van akik ebből élnek. A rendőrségen már felvázolták a lényeget. Tehát "xy" csaló átver valakit, kap egy felfüggesztettet legrosszabb esetben, de mivel már minden eladott és semmije nincs (papíron) így nem foglalhatnak le tőle semmit, tehát mindig a becsületes emberek szívják meg.
-
-
-
-
-
válasz
#64791808 #332 üzenetére
Annyi előnyöm van hogy hozzám rendelnek ki ügyvédet, mert engem a törvény eleve véd, legalábbis ezt mondták. Az utazás már így is sokban van, és az utánajárás, telefonálgatás sem volt kevés, tehát már mindegy ilyen alapon. Az a gond hogy visszaeső, elvileg volt autója, főleg telefonokkal kereskedik, mint utólag megtudtam, azóta is hirdethet itt-ott, csak más néven. Eddig mindenki arra buzdít hogy vigyem végig az ügyet, remélem lesz belőle valami.
-
Olyan problémával kérnék segítséget hogy február végén nagyobb összeget utaltam (100-150k közötti összeg) egy termékért. Ugye itt néhányan felszisszennek, igen, itt követtem el egy nagy hibát, előre utaltam egy ismeretlennek (de ugye PH/HA-s szokás szerint ezt itt megszoktam). Természetesen azóta sem láttam a terméket, az eladót alig lehetett elérni, és csak is sms-ben. Rendőrségen a feljelentést megtettem, azóta le is zárult. Képeket, nevet, címet, stb. kaptam az illetőről. De erről nem akarok regélni. A lényeg, hogy kiderült, akinek utaltam, az az illető ebből él, tehát a hirdetett termék valószínű hogy sohasem létezett. Nincs munkája, vagy csak feketemunkásként dolgozik valahol, de amit tudnak róla hogy internetes csalásokkal keresi a pénzét. A rendőrség elküldte a bizonyítékokat az ügyészségre, elvileg őszre megkezdődik a tárgyalásos here-hurca. De a lényeg, hogy az illető ebből él, semmilyen más vagyona nincs, a nyomozó szerint visszaeső, és elég vastag aktája volt már. Tehát esetleg van esély rá hogy valamikor is látom a pénzem, vagy hagyjam az egészet és vegyem úgy hogy ezt bebuktam? Mert attól nem leszek boldogabb hogy kap egy felfüggesztettet és mehet tovább, ő meg röhög hogy milyen jól járt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Xbox Series X|S
- Windows 11
- MotoGP & WSBK
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Dell notebook topic
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest