- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Nyakunkon a Dimensity 9500, már 2 nm-re feni a MediaTek a fogát
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olyan problémával kérnék segítséget hogy február végén nagyobb összeget utaltam (100-150k közötti összeg) egy termékért. Ugye itt néhányan felszisszennek, igen, itt követtem el egy nagy hibát, előre utaltam egy ismeretlennek (de ugye PH/HA-s szokás szerint ezt itt megszoktam). Természetesen azóta sem láttam a terméket, az eladót alig lehetett elérni, és csak is sms-ben. Rendőrségen a feljelentést megtettem, azóta le is zárult. Képeket, nevet, címet, stb. kaptam az illetőről. De erről nem akarok regélni. A lényeg, hogy kiderült, akinek utaltam, az az illető ebből él, tehát a hirdetett termék valószínű hogy sohasem létezett. Nincs munkája, vagy csak feketemunkásként dolgozik valahol, de amit tudnak róla hogy internetes csalásokkal keresi a pénzét. A rendőrség elküldte a bizonyítékokat az ügyészségre, elvileg őszre megkezdődik a tárgyalásos here-hurca. De a lényeg, hogy az illető ebből él, semmilyen más vagyona nincs, a nyomozó szerint visszaeső, és elég vastag aktája volt már. Tehát esetleg van esély rá hogy valamikor is látom a pénzem, vagy hagyjam az egészet és vegyem úgy hogy ezt bebuktam? Mert attól nem leszek boldogabb hogy kap egy felfüggesztettet és mehet tovább, ő meg röhög hogy milyen jól járt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Path of Exile 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- EAFC 26
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- PlayStation 1 / 2
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Spórolós topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- LG SN4 soundbar hangprojektor 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest