- iPhone topik
- Apple Watch
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elnézést, többet nem ragozom a témát, csak még annyit írnék hozzá, hogy én is beszéltem vele privátban annak idején, 2024.05.30-án.
Három darabEgy bontatlan 5700X-et árult és jegelve volt a hirdetés. Kíváncsiságból ráírtam, hogy lesz-e még nála később? Azt válaszolta, hogy hirtelen tudott szerezni még egyet 54k-ért tudná adni. Szerencsére nem mentem bele. -
ssgk
aktív tag
Ma reggel visszautalta az összeget. És elvileg feladta másik kollégának a procit amire várt. Meg írta miért nem volt családi okok amit ide nem részletezek, de ettől függetlenül írhatott volna 5 szóba, hogy késni fog a dolog. Jól megszivatott mert kétszer is úgy rendeztem a dolgaimat, hogy át tudjam venni és mikor csaló gyanús lett pénzem miatt is aggódhattam. Szóval nem mondom, hogy ajánlom, de valószínű megkapod valamikor tőle a dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- iPhone topik
- BestBuy topik
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Macska topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES ASUS Vivobook 17 X712EA-AU737W Notebook
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő