- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
válasz
r3dsnake #3347 üzenetére
Ha jol tudom, az apple-nel szeriaszam alapu a gari, a szamla nem is kell nekik. En a helyedben megneznem, mit mond az apple honlap, van-e ervenyes gari vagy nincs. Ha van, a helyedben elfogadnam a doboz arat es kesz, korrektul le is van zarva az uzlet.
Ha nincs gari, akkor viszont az mar mas kerdes, ott mar kicsit atveres szagu a tortenet, akkor penz vissza es kesz. -
opr
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #3274 üzenetére
Szerintem annal nem tudsz korrektebb lenni, mint hogy menjen el erte, vegyen egyet es mondjuk max 500ft-ig kifizeted neki.
Azert, mert ugyan igazad van, hogy nem szorosan a gep resze egy tapkabel, viszont az is jogos, hogy ha veszel valamit, amit komplett egeszkent hirdetnek, akkor elvarhato, hogy ne kelljen a botba rohangalni utana, hanem mukodjon a kapott csomag es kesz.Szoval en ezt 50-50-re hozom ki, de az, hogy egyreszrol basztat, hogy nem fog menni hetvege elott (baszki, letezik olyan szeglete az orszagnak, ahol nem lehet szerezni egy szabvany tapkabelt 30p alatt?), masreszrol viszont elvarja, hogy rohangalj utana, az rohejes. Most akkor vagy raer neki, es akkor elkuldod, vagy surgos, akkor meg menjen el es vegye meg.
A lenyeg, hogy szerintem korrekt az elvaras is, meg reszedrol a rendezesi hajlandosag is, mar csak annyi kene, hogy higgadtan, felnott modjara sikeruljon a kommunikacio... Sajnos sokszor az van, hogy ez a legnehezebb resze a dolognak.
Szerk: Oh, bakker, azt hittem, ez az uzleti vita topikba lett beirva (ahol a helye lenne neki), nem a jogorvoslatosba, kulonben nem irok be. Mostmar mindegy, marad, de innentol nem irok be tobbet. Meg egyszer bocs, ezennel el is tuntem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Suzuki topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Építő/felújító topik
- Linux kezdőknek
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest