- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
ricsi99 #3590 üzenetére
Én általánosságban kérdeztem. Nekem nem ez a tapasztalatom, hogy kameráznak, hanem, hogy még a kép se az övék, ha van, meg csak telefonon vagy személyesen akarnak beszélni, és nem olvasgatni meg írogatni. Vagy megkérdezek valamit ami nem egyértelmű, aztán el vagyok küldve a csába. Persze van jó tapasztalatom is, de a kérdés pont azokra vonatkozik, mikor az van, hogy utólag tudod meg. Meg kamerázhat is, az se jelenti, hogy azt küldi. Nyilván, ha nem ver át mindegy, de az előreutalás olcsóbb. Ha átver, akkor is olcsóbb az előreutalás, ha nem kapom vissza a pénzem. De ha elküld egy rosszat, és utánvéttel veszem, és kifizetem a futárnak, mivel jobb? Még a futár se vállal felelősséget azért se, ha a futár eltöri miközben dobálja a csomagokat, nem hogy visszaadja a pénzt mert a feladó átvert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest