- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zooki14
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne, a kérdésem, hogy nemrégiben eladtam egy laptopot amit a vásárló úgy vette meg, hogy tudott minden hibájáról, de amikor ő másik operációs rendszert tett rá nem működött úgy ahogy ő ezt elvérta. A kérdésem az lenne, hogy ő rendőrséggel fenyeget, ha elmegy feljelenthet engem csalás vagy átverés vagy bármi ilyesmi miatt, hogy én megkárosítottam őt? Sajnos nem írtunk állapotfelmérést, de megvan még a hirdetés amiben le van írva milyen oprendszerrel adtam el. Érhet engem bármi nemű kár? Sűrgős.Előre is köszi.
O.I.: Igaz hogy fél év garanciát kell adni az eladónak?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest