- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trident28
tag
Üdvözletem!!
Azzal mit lehet kezdeni, ha a vevő reklamál olyan dologért, amit korábban elfogadott, valamint bizonyíthatóan valótlan dolgokkal vádol, és kéri vissza a pénzét, de a kézhezvett terméket elsőkörben nem említi, hogy vissza is hajlandó adni.. Csak a pénzéért reklamál, és fenyeget, hogy illetékesnek ír az esetről... Amit igazából nem is értek, hogy miért tenne, hiszen mindent közöltem a termékről.. Megírtam neki, hogy amennyiben abban az állapotában kapom vissza a megvásárolt terméket, amiben küldtem, akkor visza kapja a pénzét... Másrészről pedig a számon, amit megadott nem lehet elérni.. Kétszer kinyomott, utána meg vagy tiltó listára tett, vagy kikapcsolta a telefont...
Szerintem bele futottam egy szélhámosba....
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest