-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trident28
tag
Üdvözletem!!
Azzal mit lehet kezdeni, ha a vevő reklamál olyan dologért, amit korábban elfogadott, valamint bizonyíthatóan valótlan dolgokkal vádol, és kéri vissza a pénzét, de a kézhezvett terméket elsőkörben nem említi, hogy vissza is hajlandó adni.. Csak a pénzéért reklamál, és fenyeget, hogy illetékesnek ír az esetről... Amit igazából nem is értek, hogy miért tenne, hiszen mindent közöltem a termékről.. Megírtam neki, hogy amennyiben abban az állapotában kapom vissza a megvásárolt terméket, amiben küldtem, akkor visza kapja a pénzét... Másrészről pedig a számon, amit megadott nem lehet elérni.. Kétszer kinyomott, utána meg vagy tiltó listára tett, vagy kikapcsolta a telefont...
Szerintem bele futottam egy szélhámosba....
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 17 - alap
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Yettel topik
- További aktív témák...
- ASUS VZ24EHE 1080p / 75Hz / 60cm (23,8") IPS /1ms válaszidő / Gamer funkciók / FreeSync
- MSI MECH 2X RX 6600 XT - eladó!
- Újszerű Topping D10s - USB DAC 32bit 384KHz DSD256
- PCLab Pro P-689 Ryzen 7 9700x / 32GB DDR5 / RTX 5070 - halk, prémium 1440p/4K gamer PC
- 2019 MacBook Pro 16" i9 Radeon Pro 5500M 4gb 32gb RAM 1TB SSD eladó!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre mini pc i5/16/512
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest