Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigG.(nnnnn)
tag
de itt nem arról volt szó hogy sok ember ment át...
sehol senki 2 kocsi áll a lámpánál, én meg eléggé siettem hát átmentem, erre kocsi kilő zsaru kiszáll és suttyó módon közli a dolgokat. Úgylátom te nem fogtad fel amit írtam...
nekem a stílusával volt a gond nem a szabály bertatatásával
de most nem állok le veled vitatkozni megy egyértelműen a rendőr pártját fogod(netán te is az vagy?) de te nem voltál ott és nem láttad hogy mi történt!
és nem tettem hozzá valótlan dolgokat, csak elég komplikált lenne teljesen pontosan szóról-szóra leírni, hogy mi történt... de tudod mindennek van oka
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330, 100% Akksi
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest