- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BigG.(nnnnn) #119 üzenetére
hidd el, tényleg idegesítő lehet a rendőr számára, amikor egyenruhás rendőr és/vagy (tipikus) rendőautó mellett elindul a tömeg át az úttesten, annak ellenére, hogy a gyalogosoknak amúgy tilos jelzés van - ha ilyenkor semmibe veszik a rendőrt, akkor ő miért ne intézkedjen?!?! ilyenkor ne arra hivatkozz, hogy te azért, mert a többiek is, hanem mutass példát, és várd meg, amíg neked szabad lesz a jelzés! a tilos jelzés ellenére átkelő tömegből meg az elsőt érdemes/kell intézkedés alá vonni, hogy ne hivatkozhasson arra, hogy de a többiek is...
vagy legyen igazad, és ne tartsa be sok ember a szabályokat - de akkor az autók vezetői is legyenek következetesek, és amikor te badukolsz át a piros lámpa jelzésén, akkor az autó vezetője nyugodtan menjen tovább, mert ház neki meg zöld a lámpa - aztán vagy kikerül - ha tud -, vagy nem...
én nem várok el semmit sem tőled, csak tanácsolni tudom, hogy legalább itt ne járasd le magad az igazad ilyen módon történő 'keresésével", mert nem mindenki a te oldaladról nézi a dolgot!
azzal sem szépíted a dolgot, hogy utólag hozzáteszel - igaz, vagy kitalált - dolgokat a történethez, mert mint említettem, te csak az egyik oldal vagy!
a többire inkább nem reagálok, mert bár én sem mindig szeretem a rendőröket, de te is nehéz eset lehetsz az ő szemszögükből...
mellesleg pont azzal dobtál el egy védekezési módot/enyhítő körülményt, hogy itt leírtál dolgokat, sőt esetlegesen a magad dolgát nehezítetted meg! de ez legyen a te dolgod...
ja, és ha kár ért téged - szabálysértési értékben, mondjuk picivel 20 e ft alatt -, akkor ne várd el a rendőröktől, hogy megtalálják az elkövetőt, mert az apróbb szabályokat nem mindig kell(ene szerinted) betartani, meg nekik a komolyabb bűnözőkkel kell foglalkozni!?!?
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Arc Raiders
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Lightyear - befektetési app
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Motorola edge 40 neo - makulátlan, ár-érték bajnok
- Dell Latitude 5500 8.gen-i5/16GB RAM/256SSD/WIN11/GARANCIA
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő