- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
akos1990
újonc
válasz
SL------ #1195 üzenetére
Na meg találtam az ürgét a Németh Tiborost sajnos nem személyesen de ugyan úgy akartam venni telót tőle persze másik felhasználó néven volt fent de a számlaszám ugyan az ott tartok bementem a rendőrségre persze nem tudnak így se tenni még semmit de ez már nem szabálysértés hanem csoportos bűncselekmény itt az emailom sebi25@freemail.hu ide kérném aki feljelentette annak a documentumnak a számát én is elküldöm az enyémet amire lehet hivatkozni és megkezdik a nyomozást.Ha nem van egy ismerősöm az ügyészségen kicsit magasabb beosztásba ott már tuti foglalkoznak vele
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3279, 100% Akkumulátor
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest