- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
akos1990
újonc
http://olx.hu/hirdetes/apple-iphone-5s-gold-uj-fuggetlen-ID2d8XF.html#0b36b9c497
Ez a német tibornés köcsög ne vegyetek tőle 06703555584 ez a mostani száma nyugodtan lehet hívni és elküldeni a jó büdös kurva anyjába -
akos1990
újonc
Sziasztok aki ahova utalt annyit tud még tenni hogy egy reklamációs jegyzőkönyvet csináltat úgy hogy ahonnan utalt bemegy és kell mondani hogy véletlenül rossz számlaszámra utaltad a pénzt sz ügyfél szeretné hogy az összeg vissza utalása megtörténne, és szeretné az ügyfél adatait
-
akos1990
újonc
Mindenféle képen fel kell jelenteni és még egyszer ha valakit átvert még Németh Tiborné K&H bank 10404955-86766870-55661005 számlaszámmal és feljelentette sebi25@freemail.hu ra a feljelentés okiratának a számát köszi
-
akos1990
újonc
válasz
Hintalow #1210 üzenetére
Valamennyi pénzt mindenféle képen persze időtől függ látni fognak a sértettek mert már a feljelentéstől számítottan automatikusan indítják a polgári peres eljárást , banki adatot akkor adnak ki ha el indítják a feljelentés,nyomozást és ha az utalásoknál szerepelnek azok a nevek akik feljelentették ezzel a bankszámlaszámmal . Én amikor személyesen bankban utalok mondom a bankszámlaszámot és a nevet pl Kiss J akkor visszakérdez a néni hogy biztos Kiss j-nek szeretném utalni mert a számlaszámon Nagy p szerepel .Ja és az emailcímemre jöhet a feljelentés okiratszáma amire tudok hivatkozni akit Németh Tiborné K&H számlaszámos átrázott
-
akos1990
újonc
válasz
SL------ #1195 üzenetére
Na meg találtam az ürgét a Németh Tiborost sajnos nem személyesen de ugyan úgy akartam venni telót tőle persze másik felhasználó néven volt fent de a számlaszám ugyan az ott tartok bementem a rendőrségre persze nem tudnak így se tenni még semmit de ez már nem szabálysértés hanem csoportos bűncselekmény itt az emailom sebi25@freemail.hu ide kérném aki feljelentette annak a documentumnak a számát én is elküldöm az enyémet amire lehet hivatkozni és megkezdik a nyomozást.Ha nem van egy ismerősöm az ügyészségen kicsit magasabb beosztásba ott már tuti foglalkoznak vele
-
akos1990
újonc
válasz
lala0531 #1176 üzenetére
Sziasztok engem hétfőn vert át Német Tibor nevezetű ember és ugyan erre a Németh Tiborné K&H 10404955-86766870-55661005 számra kérte a pént egy 32gb iphone 4s re feljelentés én is tettem ha valakit át vert még akkár erről az email címről tibibacsi1020@gmail.com varga sandor néven futó mail az írjon meg adom a feljelentésem számát amire hivatkozhat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest