- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
róland
veterán
És ezekből mennyit használsz? Nem úgy, hogy jaj de jó ilyen is van, meg egyszer kipróbáltam. Hanem nap, mint nap. (Szvsz a tizedét.) Akkor meg minek.
Nekem most jól jönne egy mp4 videó lejátszására alkalmas mobil, mert sokat utazom (busz, vonat),meg ilyenkor télen a melóhelyemen sincs annyi munka, így néha tudnék filmet nézni, hogy ne unjam ''halálra'' magam. -
róland
veterán
Én úgy tudom, hogy True Color a fényképezőgépek kijelzője. De legalább 200.000 körüli színt megjelenít a többségé. Azért érdekes lenne, hogy pont egy olyan területen lennének gyenge minőségű alkatrészek, ahol épp az a bizonyos alkatrész az egyik legfontosabb része valaminek.
Amúgy egy link a Canon Europe honlapjáról, egy kb 50.000,- forintos gép műszaki adataival.
Bővebben: link
Érdemes egy pillantást vetni a kijelző paramétereire. -
róland
veterán
Miután a gyártók kinálatában - igaz nem a mobiltelefon részlegeknél - már van jó minőségű nagyfelbontású LCD kijelző - lásd digitális fényképezőgépek kijelzői (minimum 60000 pixel, szemben a telefonok átlagos 20000 pixeljével) -, ezért nem tisztességes eljárás a részükről, hogy a mobiltelefonokban próbálják meg elsózni a ''korábban'' legyártott kijelzőket.
Már azt is kitalálták, hogy miként kell egy gépvázon belül megoldani az optikai zoom működtetését/működését.
Annak idején már sikerült tisztességes ideig kitartó akkut is gyártani.
Nekem eddig ergonómia terén a T630-asom jött be legjobban (bár a visszaléptetés és törlés gombok elhelyezését nem bírom megszokni, de ezen kívül nagyon tetszik a billentyűzete).
Olyan telefont szeretnék, aminek jó ergonómiája van, az akksija 1,5-2 hetet kibír egy feltöltéssel, ha már színes kijelzős akkor ne akarjon a gyártó átvágni, hanem legalább digitális fényképezőgép minőségű kijelzőt szereljen a készülékbe. Legyen jó hangminősége, legyen kihangosítható. Ha fényképezőgépes, akkor végre szeretnék valami 3-szoros optikai zoom-os minimum 2 megapixeles fényképezőgépet.
Mindezt emberi méretben, és 100 g alatti tömegben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest