- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Magisk
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
nem az eltakarás a lényeg, hanem az, hogy legyen egy kis légáramlás a gépben. Egy ventit tennék mögé.
Az a baj, hogy cm cavalierem van, ami dizájnos, viszont az első 8 centis venti csak úgy be van építve a ház előlapja mögé, és nincs hely, ahonnan szívná a levegőt. Emiatt melegszik a gépem, és a tápom ventije iszonyat hangosan pörög. Van valami ötleted erre? -
Boyfish
senior tag
TTS ezen az oldalon melyik az?
Bővebben: link
posta játszik? -
Foobar
tag
Hali
Bővebben: link ami a középső képen van, az a kék légcsatorna, azt ki gyártja?
120x120-ast nem is csinálnak? -
Hmmz
senior tag
Well...csak rászántam magam és kivágtam azt a 12 centit...Mit nekem szükitő
Rondának ronda lett, dehát duplafedeles a ház úgyhogy legalább nem látszik,
-képet nem adok mer kiröhögtök-
Most még a silencer felső része is hideg lett, de a ház oldalát már nem merném bevállalni, majd vizzel vágjuk késöbb talán.. -
Akheron
senior tag
Igen, én is hasonló hűtőre gondoltam
Csak a legtöbbje sajnos a mostani alaplap miatt a táp felé vagy azzal ellentétes irányba nézne.
(az eddigiek közül kizárólag a CM Hyper 6+ menne fel megfelelő irányba, de ennek a Silentmaxx hűtőnek még nem néztem utána)
Egyébként a7n8x van, de annyi indok gyűlt már össze a cseréjére, hogy lassan valóban esedékessé válik. -
Akheron
senior tag
-
P4Laca22
tag
még nem biztos a dolog, de láttam munkatársnál, hogy viszonylag jó áron be lehet szerezni, és igencsak kifinomultak a beállításai
, meg aztán az az OTES se semmi
, de ha kiderül, hogy nem annyi lesz, mint amennyit gondoltam, akkor nem játszom meg a dolgot, de ez még majd kiderül
-
P4Laca22
tag
Ez az aranyos pörgettyű mennyi lenne, ha megrendelném?
Bővebben: link
Mostanában erősen szemezgetek ezzel a lapocskával:Bővebben: link -
P4Laca22
tag
az opel is király, főleg ez: Bővebben: link
-
^Sunrise^
tag
Vegulis masik lett, ugyhogy tegnaptol moci tulaj vagyok.
Bővebben: link -
P4Laca22
tag
természetesen megosztom a tapasztalatokat, bár még nem tuningoltam a friss lappal (nemrég jött meg gariból
), nagyon jól rajta vannak, szép kékek
, jól elférnek a tranyókon (én a nagyobbakra tettem
), és legalább megvan a tudat, hogy minden tőlem telhetőt megtettem a jó hűtésért
, szóval ajánlott a cucc
[Szerkesztve] -
gege71.hu
addikt
talán 2db marad ebből vagy abból 9.-ig...(sx1/sx2 pro) de láttam azokat a NorthQ 12 centiseket azok se tűnnek épp rossz választásnak ha más nincs
, na meg lehet vmi procihűtőt kap, majd nálad az ihlet (meg a bankjegyek) függvényeként döntök, de mindenképp beugrom és mindenképp veszek vmit a fiatal lelkész páternak
csak be ne nézzen a topikba mert bukik a meglepi....gerlaip nick-kel garázdálkodik itt a pH-n már jó sok ideje
-
LukE
veterán
sajna ez mar tenyleg durva.
Ugyan nem ajanlott direkt rairni valamire, hogy szar, de kicsit maskepp nezett volna ki, ha nincs ott a ''Tetszett'' cetli, es valami ilyesmi az utolso bekezdes:
A Zalman Reserator 1 Plus ugyan hangtalan, de de sajnos ezért kemény árat kell fizetni mind forintban, mind teljesítményben. Aki hajlandó a hangtalanság oltárán áldozni, nem akar túl sokat barkácsolni és szeretne egy szobadíszt, az elgondolkodhat egy Reserator 1 Plus beszerzésén. (masnak meg nem)
Vagy valami hasonló. Egy leghutot ilyen szereplessel mar siman (es jogosan) ''kinyirtak'' volna. Raadasul aki elolvassa a cikket, nem csak a vegen a matricat, az valami ilyesmire jut(lsd. forum). Mintha valamire mar irtam volna, hogy ''ezt elb@$tak''... -
P4Laca22
tag
1000 bocs az offért, már nem tudtam visszafogni magam, de ez a reserator nagyon gáz. Emlékszel a kiállításon lévőre?
Idézem: ''derekasan helytállt, nem egy léghűtést maga mögé utasított...'', hát ez mekkora LOL már! Még azt, hogy ''az XP-120-al 60 fokos volt a 3.2-es Prescott''-dolgot még csak-csak valahogy lenyeltem, de ez már tényleg nem semmi. A gyári cuccal 65 fokos volt maxon nekem, egy 80 ropis vizesbalhé meg 80 fok, és ez még egyeseknek jó is? Hát ez már mindennek a teteje sztem.
Ha úgy látod, hogy nagyon nem idevaló a hsz-em, akkor töröltessük, de ezt le kellett írnom, ez már télleg őrület. Neked mi a véleményed róla?És még1x 1000 bocs, ha megsértettem ezzel valakit
-
Hmmz
senior tag
Érdekes hogy hozzád mind bicajjal jár, asszonykám is már igérgette hogy leteker hozzád és meglátogat...csakhát megin ez 3+-1....ERRR
facé kell nekem mindig az a lámaság ami csak nálad van joformán egész M.o.-n
no nemmondom erre az AC nv4-re érdemes volt várni,
Luke:AZAZ, lebizony -
LukE
veterán
naja, de innen:Bővebben: link
Bar. Letekerek a palyaudvarig, keletibe be, rakoczi ut, nagykorut, talan meg gyorsabb is, mint a tomegkozlekedes. Csak a biciklim eleg ramaty allapotban van (izmaimrol nem is beszelve)
Hmmz-> ...ha beleteszem, lehuti a labamat?
[Szerkesztve] -
Hmmz
senior tag
ekkora lányod van? és izé..tegezhetlek? ééééés.. jöhet velem moziba?
Flexem fúrom van nekem is, tehetségnek vagyok hijján...
meg hmmz nemtom mennyire gyengül meg a lemez, néha szeretek rajta ülni,
talán mégis inkább fúró lesz...
Házat nálad? biztos minőségi cucc, de aranyárban van....
a sulinetes fekete kódgen nekem nagyon bejött..biztos benne van vagy 2k-ba
amúgy nagyon érezhetően csökken a venti hatékonysága, ha felette fúrom és nem vágom a lemezt?? -
P4Laca22
tag
Holnap ellátogatok hozzátok, úgyis rég voltam már
Kellene majd egy csomag Cooler Master kis hűtőbordácska az alaplapra, és viszem a lapot is. Szerencsére elment gariba a lap, már meg is van az új, arra fogom majd ott helyben ráragasztani őket
Nem tudom, miért jó egyes embereknek, hogy mindenféle megalapozottság nélkül ''beszólogatnak'' a másiknak... -
P4Laca22
tag
Szia TTS!
Régebben emlegettem neked, hogy kipróbálom egyszeri alkalommal, hogy mennyi pénzért jut el Amerikából idáig egy 4 centis Delta venti, és most vannak fejlemények ezzel kapcsolatban. Úgy áll eddig a dolog, hogy cirka 3500 forintért fog eljutni hozzám a venti, csak sajnos elég hoszzú idő alatt, de ez már az én saram, meg aztán ezt megéri kivárni, már csak a kíváncsiság miatt is. A ventiről néhány adat: Delta FFB0412VHN a masina neve, 1.92W-os, 0.16A-es, 9500 rpm-es, 15,79 cfm-es (26,82 m3/h), 41,9 dBA-s, szóval északi hídra tökéletes venti. Úgy néz ki, 2 hét múlva meg lesz a cucc.
Itt egy kép róla:
Sztem ez egy igazi világbajnok kis ventiRészletek akkor jönnek, ha végre itt lesz...
-
LukE
veterán
nem olyan sok az. VFD (ha nem csak a kepen van, hanem a dobozban is
) magaban eleg sok píz, ilyen aprosagokrol nem is beszelve mint: kis tap, taviranyito, pc-cooling es silversone vezetok nyaralasa
Persze meg igy is elegge sok. es szerintem nem csak mi csuklunk az ara lattan.
ja, a csocsert nem hajlando google leforditani ezt a nyomoronc oldalt emberi nyelvre?
hmm, most latom, hogy tobb mint egy Lian-Li PC73 SL? ize,
[Szerkesztve] -
OC
őstag
Hát ha azt vártad tőlünk, hogy azt mondjuk ''b@sszák meg a házukat! ez kurv@ drága'', akkor nem jött be. Erre igazán igaz az aláírásod. Nem nekünk, magyaroknak gyártották.
Más: A tápban lévő ventit jövő hét végén tudom megmérni. Majd írok méreteket. Papírra le volt írva a venti pontos száma is, meg a méretei is, de nem találom sehol. -
Hmmz
senior tag
zárt fekete házban nagy előny ha valami szép
2 okból sem mennék ki inkább, irgalmatlan messze vagy és ha már ott vagyok tuti elviszek még ezt azt, persze jó drágán...
de ha néha bejössz bárakárhová is, és beköltözik a zsebedbe akkor szivesen megtartanám..
ha nem, akkor majd ha megyek amúgy is arrafele..
MOST épp van? -
Hmmz
senior tag
Ja értem
ja vittek mindent, csavarokat csavarozták, csöveket vágták..grátisz elvitték a motorcoolert is...
igen az autó megmaradt, de lehet hogy jobban jártam volha ha AZT viszik el ugyanis lopáscascó van rajta, ami Természetesen részlopásra nem fizet...
és mindezt úgy hogy 30 percing parkolt az autó egy nagy tömbépület elött a szokásos helyén..
azért AZ nem semmi hogy az aksisarut se vágták le, hogy ne vonyitson a riasztó legalább...Hungary 2005
jut is eszembe volt 1 fazon aki látta hogy szerelik szét,de a feleségét zavarta a monikashow közben a riasztó nyitott ablaknál, úgyhogy inkább becsukta
most gyüjtök a/c-re meg motortér lock-ra
de hogy valami idevágót is irjak...80/120-as venti szükitő kéne, rövid, de nem a római parton és nem postán, SOHA nem jársz a belvárosban? -
Hmmz
senior tag
sztem arra gondolt hogy egy 1k-s mocit szépen visszafog a klima ha be van kapcsolva, de hogy jön ez ebbe a topikba?
szerk: bár ha már itt tartuk klima most nekem sincs, ugyanis két villámkezü szerelő, vonyitó riasztó mellett frankón kiaplikálta a moci mellől, zárt motortérből, du kettőtkor...
[Szerkesztve] -
Hmmz
senior tag
TÁDÁM!
Láss csodát...és tudja és tudja és tudja...csak megjött és csak felraktam... ha bár 2x futtottam neki me, elsőre nem dugtam rá a plusz tápcsatit, és utólag már nem fér oda....aztán persze nem lehetett kivenni a VGA-t, az AGP biztositó fül takarva volt...
Minőségi cucc valóban, bár mégjobban tetszene ha nem csak 0,05g hütőzsirt adnának mellé, és ha legalább úgy hűtene mint amilyen halk...
(bár igy is 10 fokot esett a GPU)
Köszi oroszlán....
P.s.: bár a 270.000 óra max. futási időt nemtom hogy értik... ez durván 31 év... -
OC
őstag
A normál 80-as ventik tuti nem férnek bele. Próbáltam. Ha pedig ebbe nem férnek bele, akkor igen sok Chieftec, Thermaltake stb. tápba sem. (Nehogy félreérts, nem kötözködés) Persze a probléma meg lenne oldva, ha vennék helyette Tőled pl. 1 NothQ-t 120-as ventivel. Ha anyagi hátterem engedné megtenném.
Aktív témák
- AKCIÓ - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő