- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
Aktív témák
-
hi
tag
Mindenkepp a HDD elejere. Itt valamivel gyorsabb a hozzaferes.
Es, hogy a Win98 panaszkodik, hogy elfogyott a memoriaja ? Az is lehet, hogy mas memoriaja fogyott el. Pl. GDI resources, stb. A Win98-nal ez is szamit, ha jol tudom...
Jo tipp megnezni, hogy ezekbol mennyi szbad. -
LordX
veterán
Swap partíció kora? Mért eddig nem az volt?
Mindenki aki ezt olvassa azonnal csináljon külön partíciót a swap filenak!!!
Ha van egy 40 gigás vinyód, nem az a 100-600 mega fog számítani, és így nem szórja szét a swapfilet a wincsi különböző részein.
Aki sokat töredezettségmentesít, az láthatja, hogy a 200 megás file legalább 10000 töredékben van, amivel a defrag nem tud mit kezdeni. -
andorpapa
őstag
Nem tudom, hogy nálam miért megy, nálad meg miért nem. Biztosan van még valami olyan beállítás, melyet nálam már konfigurált valamelyik program, nálad viszont defaulton van.
Egyébként rengeteget számít, hogy nem töredezik az állandó swap. A régebbi gépem egészen turbóra kap, ha nem hagyom a Windowst szórakozni a swap fájllal. -
sh4d0w
félisten
Van egy X-Setup nevű program, amivel mindenféle beállításokat lehet kényelmes felületen keresztül megbuherálni, amiket csak a registry buzerálásával lehetne. Itt van egy olyan pont is, amivel meg lehet a fenti dolgot magyarázni a Windows-nak. A programot CHIP CD-ken fellelheted, vagy próbálj meg rákeresni vhol a Hálón.
-
Sidaries
őstag
Szerintem próbáld csak a ConservativeSwapFileUsage -et használni. Igaz, hogy így nem statikus a Swapfile méreted, de nincsenek memóriaelfogyási gondok. Egyébként a ConservativeSwapFileUsage nem működik, ha Cache Managert használsz. Én a Norton Utility optimalizálóját használtam és legenerált nekem 90Mb statikus Swapfilet. Úgy, hogy kikapcsoltam, a Swap mérete 0-100Mb körül mászkál (általában 0-30Mb -ig). Szerintem jobb csak az egyiket használni.
Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OTP Bank topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest